Paardrijvakantie in Ommen

Vakantiepark Ommerland heeft alle ingrediënten voor een fantastische paardrijvakantie! Heerlijk paardrijden voor de bossen van Ommen. Camping Ommerland heeft een eigen stal met pony manege. De manege ligt midden in het bos én aan de ruiterroutes. Je neemt je eigen paard of pony gewoon mee op paardrijvakantie! We hebben prachtige luxe stallen voor jouw paard of pony.

Heb jij een kleine ruiter die pony's geweldig vindt? Ontdek dan onze echte pony manege! We hebben zelfs een geweldige pony vakantie waarbij jij je eigen verzorgpony direct voor de of vlak bij accommodatie of bij je kampeerplaats hebt.

✅ Luxe stallen ✅ Paddocks of weiland ✅ Hele jaar geopend

Boek je vakantie

Met je eigen paard op paardrijvakantie

Wil jij samen met je eigen paard of pony op vakantie? Vakantiepark Ommerland heeft mooie luxe stallen en hier wordt je paard heel goed verzorgt! Je paard heeft een fijne strobodem, automatische drinkbakken en krijgt twee keer per dag hooi en PAVO brokken. Daarnaast heeft de manege zandpaddocks, een prachtig weiland, een stapmolen en een rijbak met Agterberg bodem. Bij de stallen zijn afsluitbare zadelkasten en er is een poets- en spuitplaats. Hier mag jij allemaal gebruik van maken.

Voor jou hebben wij veel verschillende accommodaties of kampeerplaatsen om zelf te overnachten. Veel accommodaties liggen rondom de manege dus ben je lekker dicht bij je eigen paard of pony. Er is zelfs een speciale pony kampeerplaats en er zijn pony bungalows die helemaal in het thema zijn ingericht.

Ontdek meer

Paardrijvakantie in het bos

Maak met je eigen paard of pony een prachtige buitenrit door de bossen van Vechtdal Overijssel of ga paardrijden in onze mooie rijbak. Onze rijbak is altijd droog door de speciale Agterberg bodem dus ook na een regenbui geniet jij van je paardrijvakantie!

De manege van Camping Ommerland ligt midden in het bos dus je hoeft geen drukke wegen over te steken wanneer je in het bos wilt paardrijden. Dat is wel zo prettig en veilig voor jou en je paard.

Voor kleine ruiters zijn er ook stappony’s om ook zonder rijervaring het echte paardrijden te beleven!

Camping met ponyrijden Ommen 8

Paardrijvakantie direct aan de ruiterroutes

Vakantiepark Ommerland ligt verscholen in de bossen van Vechtdal Overijssel. De manege ligt je centraal op het vakantiepark, je hoeft dus geen weg over te steken voordat je in het bos bent. Je bent namelijk al in het bos! De ideale plek voor jouw paardrijvakantie met je eigen paard of pony.

Direct naast Camping Ommerland loopt een geweldige ruiterroute. Paardrijden door de prachtige bossen afgewisseld met uitzicht over prachtige heidevelden en ga vooral langs de zandverstuiving de Sahara! Tijdens je buitenrit kan het maar zo zijn dat je oog in oog staat met bijvoorbeeld een ree! Als je te paard het bos in gaat, heb je namelijk veel meer kans op het zien van wilde dieren.

Ontdek de ruiterroutes
Camping Ommen Ommerland 8
  • Midden in de prachtige natuur
  • Kamperen, glamping en accommodaties
  • Luxe paardenstallen
  • Rijbak met Agterberg bodem
  • Manege met pony's
Ommerland NL
Ommerland NL
Ommerland NL

Volg Manege Ommerland op Social Media

Sfeerimpressie paardrijvakantie

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?