Vakantiepark met pony's en leuke activiteiten

Bij Pony Manege Ommerland ga je pony’s aaien, verzorgen of zelf op stap met je pony door het bos! Ruim 20 lieve shetlandpony’s staan te trappelen om jou te leren kennen! Naast het poetsen, verzorgen en natuurlijk rijden van pony’s zijn er in de vakantieperiodes ook hele leuke pony activiteiten. Maak jouw pony super knap tijdens de “Pimp My Pony” activiteit, doe mee aan de spelletjesmiddagen of maak een lekkere taart voor je pony en leer wat je pony wel en niet mag eten. Ommerland is het leukste vakantiepark met ponys! Heb jij een eigen paard of pony, wij hebben ook paardenstalling beschikbaar!

Ponyrijden, aaien en verzorgen

Je mag al bij ons al ponyrijden vanaf 4 jaar! En een pony ontmoeten kan ook voor kinderen onder de 4 jaar. Aaien, knuffelen en er even op zitten is voor de jongste kids al een heel avontuur. Vanaf 4 jaar kun je deelnemen aan tal van leuke pony activiteiten. We gaan zelfs spelletjes spelen met de pony’s!

✅ Pony activiteiten ✅ Je eigen verzorg pony ✅ Hele jaar geopend

Boek je vakantie

Activiteiten bij ons vakantiepark met ponys

In de vakantieperiodes worden er volop activiteiten georganiseerd op de pony manege. Hierbij een greep uit het aanbod.

Activiteit Leeftijd

  • Pony ontmoeten t/m 4 jaar
  • Ponyrit op het park 4 t/m 12 jaar
  • Pony bosrit 4 t/m 12 jaar
  • Ponyquiz 4 t/m 12 jaar
  • Pimp My Pony 4 t/m 12 jaar
  • Ponytaart maken 4 t/m 12 jaar
  • Hoefijzers versieren 3 t/m 12 jaar
  • Spelletjes in de bak 4 t/m 12 jaar
  • Met de pony’s naar de wei Alle leeftijden
  • Huifkartochten Alle leeftijden

Het volledige programma kun je tijdens de vakantie gemakkelijk online bekijken.

Bekijk online

Wil jij je eigen verzorgpony? Ontdek ons pony vakantie arrangement!

Tijdens je vakantie je eigen shetlandpony helemaal voor jou alleen! Bij Vakantiepark Ommerland is het mogelijk om tijdens je vakantie een verzorgpony er bij te reserveren. Bij een aantal accommodaties en kampeerplaatsen is het zelfs mogelijk om je pony mee te nemen naar je plek! Dan kun je heerlijk rustig poetsen, borstelen en mooie vlechten maken. En papa of mama kijken heerlijk toe met een goed boek op het terras. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal pony’s beschikbaar.

Het wordt een complete pony vakantie waarbij je ook geniet van de geweldige faciliteiten van Vakantiepark Ommerland! Klimmen in het klimbos, zwemmen en natuurlijk spelen en glijden in ons waterpark!

Camping met verzorgpony Ommen 4

De leukste pony artikelen

Aan het eind van de vakantie nemen de kinderen het liefst hun vakantiepony mee naar huis. Daar hebben wij iets op gevonden! Bij Pony Manege Ommerland kun je de meest coole, zachte en leerzame paarden knuffel verkrijgen: een Crafty Pony! Met een eigen Crafty Pony leren kinderen op een speelse wijze veilig om te gaan met de pony en uitrusting. Door middel van realistische miniaturen speelgoedpony’s, verzorgingssets en uitrustingssets, maar ook met behulp van online video’s en cartoon paard- en ponylessen. Elk product heeft een eigen instructieboekje waaruit je alles leert! Je kan jouw Crafty Pony online bestellen en thuis laten bezorgen of je kunt deze ter plekke bij Pony Manege Ommerland kopen.

Bestel nu
Crafty Pony Manege Ommerland 2
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?