Alles voor de leukste paardenvakantie!

Wil jij samen met je paard of pony op paardenvakantie in Ommen? Camping Ommerland maakt het mogelijk met luxe paardenstalling voor jouw paard of pony bij Manege Ommerland. Onze camping met manege heeft prachtige stallen, een spuitplaats, afsluitbare zadelkasten, zand paddocks, prachtig weiland, een stapmolen en een rijbak van 20 x 40 meter met Agterberg bodem. Kortom, alles voor een geweldige paardenvakantie!

Je paardenvakantie is natuurlijk niet compleet zonder ook een overnachting voor jezelf! Overnacht bij Camping Ommerland op een kampeerplaats, in één van onze accommodaties of in één van onze gave pony bungalows. We hebben zelfs een speciaal pony kampeerveld die net als de pony bungalows direct naast de manege ligt. Lekker dicht bij je eigen paard of pony!

✅ Stalling ✅ Gebruik paddocks of weiland ✅ Gelegen aan de ruiterroute ✅ Rijbak met Agterberg bodem

Boek je vakantie

Tarieven Paardenstalling

Gaat je paard of pony mee op paardrijvakantie? Huur dan paardenstalling en maak gebruik van alle faciliteiten van de manege.

Let op! Reserveer je paardenstalling tijdig! Vol = Vol!

Tarieven 2024
 • Prijs per nacht 24/weiland € 17,50 per paard/pony
 • Prijs per nacht met gebruik paddock* € 27,50 per stal
 • Meerprijs per nacht gebruik weiland* € 10,00 per paard/pony

* Gebruik van weiland/paddock in overleg, ca. 3 uur per dag

Wil je meer informatie of een stal reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@ommerland.nl

Paardenvakantie Manege Ommen 6

Paardenstalling reserveren

Het is mogelijk een paardenstal met gebruik van paddocks of met gebruik van het weiland reserveren. Reserveer wel op tijd want we hebben beperkte paardenstalling beschikbaar. Lees vooraf de algemene voorwaarden van Manege Ommerland. Het is ook mogelijk om met een groep te verblijven op een eigen kampeerveld of meerdere accommodaties! Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je meer informatie of een stal reserveren? Stuur dan een e-mail naar info@ommerland.nl

Inclusief tijdens je paardenvakantie

 • Stalling
 • Gebruik paddocks
 • Spuitplaats
 • Afsluitbare zadelkasten
 • Stapmolen
 • Rijbak van 20 x 40 meter met Agterberg bodem (altijd droog!)
 • Strobodem
 • Twee keer daags hooi
 • Twee keer daags PAVO brokken
 • Optioneel gebruik weiland (meerprijs)

Ontdek de ruiterroutes tijdens je paardenvakantie!

Vanaf de camping rijd je met je paard(en) direct en veilig de bossen in. Je hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken, je bent meteen in het bos. Er gaan prachtige ruiterroutes direct langs Camping Ommerland! Vanaf onze camping met manege maak je prachtige ritten door het bos, over de zandvlakte en langs prachtige heidevelden. Sommige delen zijn licht heuvelig, maar zijn goed te berijden over de zandpaden. De paden zijn goed aangegeven en gescheiden van voetgangers en mountainbikes.

Wilde dieren spotten

Dacht jij dat dit alleen op de Veluwe kon? Nee hoor in Vechtdal Overijssel leven ook genoeg dieren. Het voordeel is dat wanneer je te paard door de bossen gaat je sneller kans hebt om wild te spotten! Geniet van het uitzicht en spot onder andere reeën, zwijnen, eekhoorns en misschien wel een das!

Bekijk de ruiterroutes
Paardenvakantie Manege Ommen 16
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?