Fietsroutes Overijssel

Vul de picknickmand, pomp de fietsbanden op en ontdek de omgeving van Vakantiepark Ommerland! Fiets de mooiste en verschillende fietsroutes Overijssel, bijvoorbeeld met de fietsknooppunten. Geniet al fietsend van het steeds wisselende landschap van Vechtdal Overijssel. Fiets over bospaden, oude klinkerwegen en zie hoe het boslandschap overgaat in heidevelden, zandverstuivingen en een rivierlandschap met landgoederen en boerderijen.

Na een dagje fietsen is het toch een heerlijk idee dat je niet naar huis hoeft, maar je lekker kunt blijven slapen bij onze camping in het Vechtdal. ’s Morgens vanuit je tent of accommodatie de vogels horen fluiten en genieten van een heerlijk ontbijt midden in het bos.

Boek je vakantie

Wij hebben een aantal leuke routes voor je uitgezocht.

fietsen

Verhalenpalen fietsroute Overijssel

Op 30 locaties in het Vechtdal zijn verhalen te luisteren, ingesproken door bekende Vechtdallers. De verhalen gaan over “De wilde deerne van Kranenburg”, het ontstaan van de Lemelerberg, de Witte Wieven in Dalfsen of de smokkelaars in Vilsterborg. De verhalenpunten liggen in het fietsroutenetwerk, dus een ideale stop tijdens je fietstocht.

Op Vakantiepark Ommerland vind je ook een verhalenpaal! Trap op de pedaal en luister naar de verhalen van het Vechtdal. Ook benieuwd naar het verhaal van Camping Ommerland? Je vindt de paal op de camping bij het kleine openluchttheater.

Ontdek de route
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?