Beleef outdoor bij NuNature!

Durf jij te klimmen op 10 meter hoogte? Met meer dan 30 uitdagende hindernissen op 3 verschillende hoogtes wordt het echt een avontuur! Er kan geklommen worden op 4, 7 en 10 meter hoogte. Wij dagen je uit om alle verschillende niveaus te behalen. NuNature Outdoor & Events is niet alleen een klimbos, er is ook een paintball arena met loopgraven, bunkers en uitkijktorens. Daarnaast kan jij leren boogschieten in de outdoor arena of ga kanovaren over de Vecht in Ommen. Ontdek het allemaal bij ons gave klimbos Ommen!

Wat je ook echt een keer moet proberen is een elektrische e-chopper huren, zo verken je op een milieuvriendelijke manier de omgeving van Camping Ommerland.

✅ Paintball ✅ Klimmen ✅ Boogschieten ✅ Kanovaren ✅ Groepen ✅ E-chopper

Heb jij een voucher? Reserveer hier.

Boek snel je vakantie

Ontdek ons klimbos Ommen

  • Outdoor Arena met o.a. o.a. boogschieten, E-choppers, bosgolf en fietstochten. Deze activiteiten reserveer je gemakkelijk online of in de app van Ommerland
  • Event Arena, wil jij een evenement organiseren op een unieke locatie midden in de natuur? Dan hebben wij de perfecte locatie voor jou! Zowel buiten in ons openluchttheater als binnen onze ondergrondse feestkelder.
  • Klimbos Arena, zoek jij graag de hoogte op? Dan is onze Klimbos Arena waarschijnlijk echt iets voor jou. Naast het klimmen beschikt NuNature ook over een avontuurlijke Zippline! (zelfstandig klimmen is mogelijk als je minimaal 1.40 m lang bent, tussen 1.30 en 1.40 m alleen onder begeleiding van een volwassene) Reserveer online klimmen & zippen.
  • Paintball Arena, paintballen onder, op en boven de grond, het kan allemaal. Het lijkt Fortnite in het echt met loopgraven, bunkers en uitkijktorens! Ook voor kinderen hebben we een aparte Paintball Arena. Reserveer online paintballen.
Klimbos Ommen E chopper kano huren 7

Huur een E-chopper

Ontdek op een milieuvriendelijke manier de omgeving van Camping Ommerland! De elektrische e-choppers gaan maximaal 30 km/uur en je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. NuNature Outdoor & Events hebben verschillende routes voor je klaarliggen waarbij je de mooiste plekjes tegenkomt in de omgeving! Echt iets wat je moet proberen!

Ontdek meer
Klimbos Ommen E chopper kano huren 1
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?