Aanbiedingen & arrangementen van Ommerland

Bekijk hier het overzicht van alle aanbiedingen, last minutes, vakantieperiodes en voordelige arrangementen van Vakantiepark Ommerland. Kom genieten van de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel. Samen met je gezin of met vrienden heerlijk op vakantie. Met je tent, caravan of camper of huur een comfortabele accommodatie.

Wil je geen aanbiedingen mislopen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Boek je vakantie

Bekijk alle aanbiedingen

Lastminutes

Zin in een lastminute in de bossen van Vechtdal Overijssel? Boek nu en geniet snel je van een ontspannende ontsnapping naar Ommerland. Profiteer van last minute korting bij het boeken van een accommodatie.

v.a. 255,-

Ponyvakantie

Wil jij een verzorgpony tijdens je vakantie? Bij Ommerland is dat mogelijk! Wij hebben hele lieve pony's die je kunt borstelen, voeren, rijden en vooral knuffelen.

Het hele jaar mogelijk!

v.a. 100,-

Dalweken

Ben jij niet gebonden aan schoolvakanties? Reserveer dan tijdens onze dalweken en kom genieten van de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel.

v.a. 274,-

Meivakantie 2024

Jij gaat toch ook lekker weg tijdens de meivakantie? Kom kamperen of huur een fijne accommodatie midden in het bos. Boek nu een accommodatie met 20% korting!

v.a. 415,-

Hemelvaart 2024

Geniet van het Hemelvaartweekend! Overnacht nu voordelig in een fijne accommodatie of kampeerplaats midden in de natuur.

v.a. 338,-

Pinksteren 2024

Lekker het Pinksterweekend genieten van de prachtige natuur van Vakantiepark Ommerland. Heerlijk kamperen of huur een fijne accommodatie.

v.a. 270,-

Fronleichnam 2024

Speciaal voor deze Duitse feestdag hebben wij een Fronleichnam arrangement. Kom genieten van de prachtige natuur van Vechtdal Overijssel

v.a. 140,-

Juni maand 2024

Geniet van het voordelige junimaand en kom kamperen in een oase van rust in de maand juni!.

v.a. 423,-

Zomervakantie 2024

Kom genieten van de zomervakantie in de prachtige bossen van Ommen. Kom kamperen of huur een fijne accommodatie.

v.a. 122,-

Naseizoen 2024

Geniet van de nazomer en de herfst tijdens het naseizoen! Elk weekend naar je eigen caravan en heerlijk van de prachtige omgeving genieten.

v.a. 579,-

September maand 2024

Nazomeren doe je bij Ommerland! Direct vanaf de camping de prachtige bossen, de paarse heide en zandverstuivingen verkennen. Boek dit voordelige septembermaand arrangement.

v.a. 385,-

Vechtdal fietsvierdaagse 2024

Fiets mee tijden de Vechtdal Fietsvierdaagse! Vanaf dinsdag 3 september t/m vrijdag 6 september 2024. Reserveer nu het voordelige kampeerarrangement.

v.a. 165,-

Hondenvakantie 2024

Wil jij samen met je hond een weekend lang genieten in de natuur en leuke en leerzame activiteiten ondernemen zoals kanovaren met je hond? Dan is dit je kans!

v.a. 768,-

Herfstvakantie 2024

Genieten van de nazomer! De natuur kleurt in de meest prachtige herfstkleuren, ga eropuit tijdens de herfstvakantie.

v.a. 90,-

Kerstvakantie 2024/2025

Tijdens de kerstvakantie er even tussenuit! Gezellig met je gezin of vrienden genieten van de prachtige natuur van Ommerland. Kom bijvoorbeeld het lange weekend met Kerst.

v.a. 555,-

Vuurwerkvrij park

Ook geen zin in harde knallen tijdens Oud & Nieuw?

v.a. 645,-

Voorseizoen

Geniet het hele voorseizoen bij Ommerland! Dat is inclusief Pasen, Hemelvaart, Pinksteren én de meivakantie! 

v.a. 1.186,-

Seizoenplaats

Elk vrij moment van jouw prachtige kampeerplek in Ommen, dat kan met een seizoenplaats.

v.a. 2.895,-
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?