Zoek jij een vuurwerkvrij park tijdens oudejaarsavond?

Vier jij oud en nieuw het liefst in alle rust? Zonder harde knallen en vuurpijlen? Bungalowpark Ommerland is een vuurwerkvrij park midden in het bos. Hier geniet je in alle rust van een ontspannen, veilige en knal vrije jaarwisseling! Het is mogelijk om een bungalow of chalet te huren tijdens oud en nieuw! Echt een uitkomst wanneer er bij jou thuis veel vuurwerk wordt afgestoken. Vaak zijn honden bang, worden kinderen wakker en zit je zelf ook niet altijd te wachten op harde knallen.

Boek je vakantie

Kerstvakantie bij Bungalowpark Ommerland

Bij Vakantiepark Ommerland is het genieten tijdens de kerstvakantie! Geniet van de prachtige natuur, maak wandelingen, ga spelen en warm dan lekker op in het zwembad of in je eigen accommodatie. Er worden ook diverse leuke activiteiten door ons animatieteam georganiseerd!

Heerlijk zwemmen in het binnenzwembad, spelen in de binnenspeeltuin of maak een heerlijke winterse wandeling door de bossen van het Vechtdal, in de winter is de kans nog groter om wild te spotten! Met een sjaal om, muts op en de handschoenen aan vinden kinderen het heerlijk om lekker buiten te spelen, in het grote speelkasteel, de schommel, kabelbaan of misschien met de hele familie op de airtrampoline! Ben je een paardenliefhebber? Het is zelfs in de winter mogelijk je eigen paard mee te nemen op vakantie! Kom en geniet van de winter!

Honden vaak bang voor vuurwerk

Een vuurwerkvrij park is niet alleen fijn voor je zelf, maar ook als je een hond hebt die bang is voor die harde knallen van het vuurwerk. En bij ons mag je 4 honden per hondenbungalow meenemen! Heerlijk uren wandelen door het bos en samen genieten van je accommodatie. Reserveer tijdig, want deze accommodaties zijn populair! Geniet samen van de rust bij Hondencamping Ommerland.

Boek je vakantie
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?