Ontdek onze camping met zwembad en glijbanen

Ja je leest het goed! Camping Ommerland heeft naast het buitenzwembad met peuterbad een heus waterpark! Een echt gezellige kindercamping waar de allerkleinsten spetteren in het waterspraypark terwijl de tieners van de grote glijbanen af sjezen! Vanaf de ligweide of het terras kijk jij heerlijk ontspannen hoe iedereen zich enorm vermaakt met al dat waterpret! Is het net te fris buiten? Dan gaan we lekker naar het binnenzwembad! Gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud bij onze camping met zwembad en glijbanen. Onze zwembaden zijn gratis toegankelijk en alleen voor gasten van Vakantiepark Ommerland.

βœ… Binnenzwembad βœ… Buitenzwembad βœ… Super vette waterglijbanen βœ… Waterspraypark βœ… Ligweide en terras

Overnacht bij camping Ommen! Dat kan met je eigen kampeermiddel op een kampeerplaats of in één van onze accommodaties. Van luxe glamping safaritent, chalets tot comfortabele en eenvoudige bungalows.

Boek je vakantie

Buitenzwembad

Vanaf de meivakantie tot eind augustus is het verwarmde buitenzwembad met waterpark geopend! Het buiten zwembad (14 x 29 meter) heeft een diepte vanaf 60 tot en met 140 centimeter. Kinderen zonder zwemdiploma vermaken zich helemaal bij het waterspraypark of het leuke peuterbad. Tussen het zwemmen door kan er ook gespeeld worden in de grote speeltuin of een ijsje gehaald worden. Vanaf het terras van Brasserie Ommerland kijk je uit op het waterpark en de speeltuin. Kom genieten bij onze camping met zwembad en glijbanen.

Camping met zwembad en glijbanen Ommen 1

Super gave waterglijbanen

Voor jong en oud staat een waterglijbaan gelijk aan uren plezier en dat beleef je bij Camping Ommerland. Ja! Ommerland is een geweldige camping met waterpark! Er zijn spectaculaire buiten waterglijbanen zoals een extra brede family slide waarbij je met 4 personen tegelijk kunt glijden! En de nieuwste glijbanen, de HurriCone en Freefall zijn spannende glijbanen voor de echte avonturiers. De HurriCone is een gedraaide dichte glijbaan van 63 meter lang, waarbij je halverwege in een Cone terechtkomt, waarna je naar het einde racet en het zwembad in plonst. De Freefall is bij uitstek dΓ© glijbaan voor de durfals. De glijbaan is zoals de naam al aangeeft een enorm steile, snelle glijbaan, waarbij je bij wijze van spreken een vrije val ervaart. De snelheid op deze 23 meter lange glijbaan, behaal je door de hellingshoek van 33%. Vanwege de hoge snelheid kom je dan ook uit in een eigen uitglijbak, in plaats van in het zwembad waar de andere glijbanen in uitkomen.

Let op: de glijbanen zijn alleen toegankelijk als je een zwemdiploma hebt en zijn buiten de schoolvakanties van maandag t/m donderdag gesloten.

Waterspraypark voor alle leeftijden

Dat is nog niet alles, want naast de super gave waterglijbanen is er ook nog een waterspraypark voor alle leeftijden en oneindig veel waterpret! Je kunt hier dus zonder zwemdiploma volop waterpret hebben! Water heeft een magische aantrekkingskracht op kinderen en het is extra fijn als kinderen veilig met water kunnen spelen. Op warme dagen biedt een waterspraypark op de camping afkoeling. Lekker spetteren en spelen met water en nieuwe vriendjes maken bij onze camping met zwembad en glijbanen. In het spraypark is heel veel waterplezier te vinden: overal spuit water uit, je kunt spelen met de stralen of je kunt gaan staan onder de reuze douchetoren! Daarnaast is het leuke aan dit spraypark dat het niet in een zwembad staat, maar op een poreuze vloer waarin het water direct weer verdwijnt.

Binnenzwembad

Kinderen hebben altijd plezier wanneer ze mogen zwemmen! In ons binnenzwembad worden regelmatig leuke speelartikelen in het water gelegd voor nog meer waterplezier. Hou jij van baantjes zwemmen? Het eerste uur is altijd alleen voor baantjes zwemmen, zodat er in alle rust gezwommen kan worden. Dat is mooi geregeld bij onze camping met binnenzwembad. Het binnenzwembad op onze camping heeft een diepte vanaf 60 tot en met 140 centimeter en het water heeft een temperatuur van circa 29,5 graden Celsius.

Zwem jij liever helemaal niet mee? Vanaf de bar in de brasserie heb je zicht op het binnenzwembad en op de binnenspeeltuin. Kun je toch de kinderen zien spetteren en spatten terwijl jij lekker geniet van een kopje koffie of thee. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht op het zwembad en de glijbanen en waterspraypark.

Camping met binnenzwembad Ommen 1

Baby’s en peuters

Voor de allerkleinsten zijn er een speciale peuterbadjes en die kunnen heerlijk spelen met water bij het waterspraypark. In het binnenzwembad vind je een kinderbox en bij de kleedruimtes ligt een aankleedkussen om baby’s makkelijk te kunnen omkleden of verschonen.

Camping met waterpark Overijssel 95
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?