Ga het paasweekend weg!

Even weg uit de dagelijkse sleur! Het voorjaar is begonnen en dat is echt genieten. Ga erop tijdens het lekker lange weekend van Pasen 2024! Erop uit in de natuur en waar kan dat nu beter dan bij Vakantiepark Ommerland? Prachtig gelegen midden in de bossen van Vechtdal Overijssel! Ga lekker zwemmen, paardrijden en misschien ga jij wel klimmen op 10 meter hoogte in het klimbos!

Heb jij je eigen tent, camper of caravan? Reserveer dan een kampeerplaats voor het heerlijke lange Paasweekend. Natuurlijk is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. Ga jij voor een echte luxe kampeerbeleving? Reserveer dan een Outdoor Lodge of Bos Lodge!

Ontvang nu 20% korting op je accommodatie tijdens het paasweekend!

Boek je vakantie

Paasontbijtbox - bezorgd op je plek!

Trakteer jezelf en je geliefden dit paasweekend op een heerlijk ontbijt met onze speciale Paasontbijtbox! Gevuld met een assortiment van vers gebakken broodjes, een minipaasstol, verse jus d'orange, smakelijke vleeswaren en kaas, verrukkelijke jam, een gekookt eitje, divers zoet beleg, yoghurt, fruit en nog veel meer lekkers, is deze box perfect voor een feestelijke start van de dag. En als kers op de taart: een leuke paasverrassing!

Bestel jouw Paasontbijtbox vóór 19.00 uur voor de volgende dag. Voor slechts €15,00 per persoon bezorgen we het ontbijt tussen 8.00 uur - 8.30 uur bij je plek. Let op: bij extreme drukte kan de bezorgtijd iets later zijn.

Reserveer nu

Pasen bij Ommerland

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?