Ontdek de magie van kamperen in de herfstvakantie in Ommen

De herfst, een seizoen vol verrassingen! Soms waait de herfst je om de oren, andere keren geniet je heerlijk van de zon op het terras. Maar wat altijd bijzonder is, zijn de bomen die gekleurd zijn in schitterende herfsttinten, de paarse heide en de ontzettend veel unieke paddenstoelen. Een herfstige kampeerervaring in de bossen van het Vechtdal is een onvergetelijke belevenis. Tijdens de herfstvakantie 2024 ben je welkom om te kamperen op onze prachtige kampeerplaatsen midden in de bossen van Ommen! Vanaf Camping Ommerland sta je direct in het herfstlandschap, klaar om de schoonheid van dit seizoen te ervaren.

Kom kamperen tijdens de herfstvakantie of huur een fijne accommodatie. Ontdek ook de heerlijke huisjes met sauna, ideaal voor de herfstvakantie.

Boek je vakantie

Ontdek Camping Ommerland in de Herfstvakantie

Neem een duik in ons verwarmde binnenbad, ravot in de binnenspeeltuin of de grote speeltuin met kabelbanen en air trampoline. Maak een tochtje op een lieve shetlandpony, of geniet van een volledige ponyvakantie met je eigen verzorgpony tijdens je vakantie! Bij de brasserie wachten heerlijke gerechten op je, of geniet van het herfstzonnetje op het terras. Zoek de ultieme ontspanning op en geniet van een heerlijke massage of gezichtsbehandeling bij Ommer Oase.

Durf jij het aan om het klimbos te trotseren? Het is een leuke ervaring voor het hele gezin! Of waag je aan een echt Fortnite-spel in onze paintballarea. Beleef samen een fantastische herfstvakantie.

Ontdek alle faciliteiten

Voordelen kamperen tijdens de herfstvakantie

  • Eindeloze wandel- en fietsroutes direct grenzend aan de camping voor Kamperen in de Herfst!
  • Binnenzwembad met peuterbad
  • Overdekte speeltuin voor binnenspeelplezier
  • Ga heerlijk ontspannen bij Ommer Oase
  • Avontuur in het klimbos & paintball
  • Manege - neem je eigen paard/pony mee
  • Verzorg en geniet van je eigen pony tijdens het Kamperen in de Herfst!

Kamperen in de herfstvakantie

Herfstactiviteiten tijdens jouw kampeervakantie!

Ervaar de betovering van kamperen in de herfst! Op de camping valt er van alles te beleven. We knutselen lampionnen voor Trick or Treat, schminken griezelige gezichten, bakken broodjes boven het knisperende kampvuur, en dat is nog maar het begin! Een scala aan spelletjes en knutselactiviteiten staat voor je klaar. En als je tiener meekomt, wacht hen de Chill Out - een speciale ontmoetingsplek met aangepaste activiteiten. Animatie voor alle leeftijden, maak je kampeervakantie in de herfst onvergetelijk!

Animatieprogramma
kamperen in de herfstvakantie
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?