Kindvriendelijke camping in Ommen

Kinderen gaan bij Ommerland op avontuur in de natuur! Ontdek onze kindvriendelijk camping midden in de bossen van Vechtdal Overijssel. Kindercamping Ommerland is een ruim opgezet vakantiepark met heel veel vermaak, vooral gericht op buiten! Ons motto is niet voor niets "Verbonden met buiten".

Wij willen dat iedereen kan genieten van al het moois dat de natuur op en om ons park te bieden heeft. Zoals klimmen in het klimbos, boogschieten, paintballen, wandelen, fietsen, speuren, zwemmen in het zwembad of pony rijden bij de manege. En natuurlijk overnacht je echt midden in het bos! Welke connectie je ook hebt met de natuur, bij Camping Ommerland geniet je van het buitenleven. Natuurlijk zijn er dagen dat het haast niet anders kan om binnen te blijven, dan hebben we ook een fijne binnenspeeltuin bij het restaurant en een binnenzwembad en dan hopen we snel weer buiten kunnen. Ontdek al onze faciliteiten.

✅ Zwembaden met waterpark ✅ Kindvriendelijke camping ✅ Klimbos & paintball ✅ Pony Manege

Bij Camping Ommerland ga je kamperen met kinderen op ruime kampeerplaatsen, een aantal sanitairgebouwen hebben zelfs speciaal sanitair voor kinderen en gezinsdouches. Of huur een comfortabele accommodatie midden in de natuur. Denk bijvoorbeeld aan een chalet, bungalow of een luxe glamping lodge. Er is zelfs een familiebungalow voor 12 personen.

Boek je vakantie

Kindvriendelijke ANWB topcamping 5 sterren

Klimmen op 4, 7 en 10 meter hoogte in het klimbos met meer dan 30 hindernissen! Speel een “Fortnite” game in het echt in de paintball area van NuNature Outdoor & Events! Door de loopgraven, bunkers en uitkijktorens is het super spannend.

Naast de grote centrale speeltuin met kabelbanen, air trampoline en een pumptrackbaan ligt het zwembad met gaaf waterpark! Glij van de 4-baans glijbaan van 22 meter lang, neem de vrije val of ga door de “HurriCone” en neem natuurlijk een lekkere duik in het zwembad. Aan de kleintjes is ook gedacht met een super gaaf waterspraypark en heel fijn peuterbad. Natuurlijk is er ook een overdekt zwembad en is er een binnenspeeltuin op de camping.

Houdt iemand in het gezin van paarden? Onze kindvriendelijke camping heeft een eigen pony manege met lieve verzorg ponys! Zelfs je eigen paard of pony kan mee op vakantie in één van de luxe stallen. Er zijn ook shetlandpony’s om een fantastische staprit mee te maken over de camping. Neem vooral ook eens een kijkje bij onze pony vakantie voor je eigen verzorgpony tijdens je vakantie!

Ontdek alle faciliteiten

Activiteiten bij onze kindvriendelijke camping

Vakantiepark Ommerland doet er echt alles aan om kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Naast de vele faciliteiten en ravotten in het bos is er nog meer vermaak tijdens alle schoolvakanties. Ons animatieteam én de vakantievriendjes Bo & Bibi staan klaar met hele leuke activiteiten. Van knutselen tot leuke buitenspelletjes en in de zomervakantie zijn er zelfs extra gave activiteiten zoals een family obstacle run, voetbalweekend, huttenbouwfeest, outdoor schuimparty en een light walk.

Ommerland is ook een ideale camping voor oudere jeugd 13+! Naast vette activiteiten, is er bijvoorbeeld een Chill Out voor de leukste feest-, game-, en filmavonden! Tijdens de zomervakantie is er een speciaal animatieteam voor tieners die samen met de jeugd activiteiten gaat verzinnen.

Ontdek alle activiteiten
Camping met zwembad en glijbanen Ommen 4

Omgeving van onze kindvriendelijke camping

In de omgeving van onze kindvriendelijk camping valt ontzettend veel te beleven. Direct vanaf de camping loop je zo het bos in en ontdek je bijvoorbeeld het prachtige panorama-uitzicht vanaf de 18 meter hoge uitkijktoren bovenop de Besthmenerberg. Ook de prachtige zandverstuiving “de Sahara” van Ommen is niet ver!

De omgeving van Kindercamping Ommerland is enorm divers! Van dichte bossen met heidevelden tot landerijen met authentieke molens. Beleef het boerenleven bij bijvoorbeeld een kijkboerderij of maïsdoolhof, maar ook de bekende attractieparken liggen niet ver van Ommerland. Beleef Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Zoo, of Attractiepark Slagharen.

Alle uitjes met kinderen
Camping Ommen Ommerland 8
  • Prachtige ligging in de natuur
  • Zwembaden, glijbanen en waterspraypark
  • Manege met (verzorg)pony's en activiteiten
  • Activiteiten en gave evenementen
  • Honden en paarden van harte welkom
Ommerland NL
Ommerland NL
Ommerland NL

Wij zijn een kindvriendelijke camping!

Volgens Kidsproofvakantie.nl zijn wij 100% kidsproof!

Kindvriendelijke camping Ommen
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?