Activiteiten op de camping

Tijdens alle schoolvakanties worden er super leuke activiteiten georganiseerd bij kindercamping Ommerland. Er is een leuk animatieprogramma en er zijn regelmatig fantastische evenementen op de camping.

Buiten de activiteiten op de camping valt er ook genoeg te beleven bij Ommerland! Ga pony rijden in het bos, klimmen op 4, 7 of 10 meter hoogte in het klimbos van NuNature! Leer boogschieten of durf jij een potje paintballen aan? Deze activiteiten zijn het hele jaar beschikbaar!

Lekker zwemmen kan heerlijk in onze zwembaden, met buiten zelfs een 3 verschillende gave glijbanen én waterspraypark. Natuurlijk geniet je op het terras van de brasserie van een verfrissend drankje, ijsje of een lekkere snack. Kortom alles voor een geweldige vakantie!

Boek je vakantie

Beleef avonturen met Soekky Stories

Ontdek deze geweldige speurtocht app. De hele camping verandert in één grote avonturenwereld! Beleef samen een geweldig avontuur met uitdagende opdrachten, vragen, leuke weetjes, foto-, teken- en selfieopdrachten. Er zijn verschillende avonturen beschikbaar speciaal voor de gasten van Camping Ommerland.

Download de app
NATUUR AVONTUUR Soekky stories 28122022
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?