• 4 ampère elektra
  • Inclusief Wi-Fi

Kampeerplaats Ommergras
tot

Inchecken

 (13.00 uur)

Uitchecken

 (12.00 uur)
 nachten

Aantal personen

Totaal:
Boeken
Kies een aankomst-/vertrekdatum in de kalender.
Beschikbaarheid

Kampeerplaats Ommergras

Ben jij een echte kampeerder en heb jij niet zoveel ampère nodig tijdens je kampeervakantie? Geniet dan van onze prachtige kampeerplaatsen midden in het bos van het Vechtdal. Ommergras ligt dicht bij de ingang van het park en dus dicht bij de receptie. De afstand tot het centrum is circa 15 minuten lopen. Wij geven dus als tip mee om fietsen mee te nemen of te huren. Huisdieren zijn op dit veld niet toegestaan. 

De kampeerplaatsen zijn circa 100 m² en uitgerust met 4 ampère stroom en een watertappunt op het veld. Daarnaast is het gebruik van warm water en de douches inclusief.  

Dit veld is een gemengd kampeerveld, wat inhoudt dat je samen met enkele seizoengasten, die van maart t/m oktober verblijven, het veld deelt. 

Zonliefhebber? Boek dan één van de onderstaande kampeerplaats met voorkeur.  

Ommergras 35 t/m 44 

Kies een aankomst-/ vertrekdatum

  • Beschikbaar
  • Aankomst-/vertrekdag
  • Geselecteerd
  • Niet beschikbaar
  • Midden in de natuur
  • Camping dichtbij Ommen
  • ANWB Top camping 5 sterren
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Op de dag van aankomst mag je vanaf 13.00 uur je kampeerplaats op. Indien je eerder aankomt, mag je al wel gebruik maken van de faciliteiten van het park. Op de dag van je vertrek dien je de kampeerplek voor 12.00 uur vrij te maken. Uitzonderingen hierop is de zondag tijdens het Hemelvaartsweekend en 2e Pinksterdag, dan mag je bij een arrangement tot 20.00 uur 's avonds kamperen!

Voor kampeerplaatsen met privésanitair is de vertrektijd 10.00 uur en de incheck om 15:00 hetzelfde dus als verhuur.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen na het reserveren?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen deze kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en (eventuele) mogelijkheden kun je contact met ons opnemen: www.ommerland.nl/contact

*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Mag de auto op de kampeerplaats?

Ja, bij je reservering is gratis inbegrepen dat je met één auto mag doorrijden naar je kampeerplaats. Je auto dien je tijdens je verblijf ook op je kampeerplek te parkeren.

In het geval je met meerdere auto’s komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom, op
de parkeerplaats bij de receptie. Let op: hier is beperkt ruimte!

Wanneer je liever met 2 auto’s tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@ommerland.nl.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee bij deze kampeerplaatsen zijn geen huisdieren toegestaan. Wil je wel een hond meenemen? Geef dan bij het zoeken naar je vakantie in de reisgezelschap op dat er een hond mee gaat en je ziet alle kampeerplaatsen waarbij dat mogelijk is.

Bekijk onze veelgestelde vragen