Ontdek de speeltuinen bij Ommerland

In de grote centrale speeltuin zullen de kinderen zich niet vervelen tijdens hun vakantie bij onze kindvriendelijke camping! Ze kunnen klimmen en klauteren, glijden, schommelen, wipwappen, zandkastelen bouwen in de bouwplaats, en met zijn tweeΓ«n tegelijkertijd op de kabelbaan. Er is zelfs een grote air trampoline en een pumptrackbaan! De speeltuin bevindt zich naast het buiten zwembad met waterglijbanen en waterspraypark. Vanaf het terras van de brasserie heb je zicht op het zwembad met daarachter de grote speeltuin. Zo geniet je zelf van een lekker drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken. Ideaal!

Naast de grote centrale speeltuin bij Camping Ommerland zijn er natuurlijk nog veel meer (ook grote) speeltuinen en zelfs een binnenspeeltuin. Op veel kampeervelden vind je leuke speeltuinen, maar ook bij veel accommodaties. De locaties van de speeltuinen vind je terug op de plattegrond van Vakantiepark Ommerland in Ommen.

Kortom, genoeg te spelen voor de kinderen dus reserveer snel die kampeerplaats of huur een chalet, bungalow of glamping lodge.

Boek je vakantie

Onze speeltuinen bij de accommodaties of kampeervelden

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?