Internet bij Camping Ommerland

Tijdens je vakantie wil je af en toe even surfen op het internet, om je mail te checken of om een leuk uitstapje in de omgeving op te zoeken. Bij Camping Ommerland maak je kosteloos gebruik van onze Wi-Fi zones. De snelheid van dit internet is misschien niet zo snel als dat je thuis gewend bent, maar daar zit je ook niet prachtig in het bos. Het internet zou voldoende moeten zijn om je e-mail te lezen, te whatsappen en te surfen. Wil je veiliger en sneller internet maak dan gebruik van premium internet. Hiervoor is het wel van belang dat je voldoende bereik op je plaats kan ontvangen.

Boek je vakantie

Wi-Fi zones

Verdeeld over het vakantiepark staan Wi-Fi masten. Hierdoor zijn er Wi-Fi zones en kan het bereik per kampeerplaats verschillen. Alle accommodaties zijn voorzien van een eigen router dus heb je internet in en rondom de accommodatie.

Internet op je jaarplaats

Indien je een jaarplaats met eigen chalet of stacaravan bij Camping Ommerland hebt is het mogelijk een aansluiting in je chalet of stacaravan te krijgen. Je hebt dan de keuze uit een jaarcontract of een seizoenscontract.

Premium internet

Het gebruik van de Wi-Fi bij Camping & Bungalowpark Ommerland is inclusief en bedoeld voor recreatief gebruik. Wil je sneller filmpjes streamen, downloaden en grotere bestanden downloaden dan is het mogelijk om tegen betaling je internet te upgraden naar premium Wifi!

Voor je een premiumabonnement afsluit is het belangrijk te weten of je een goede Wi-Fi ontvangst hebt op je kampeerplaats of je weet waar op de camping een goede ontvangst is. Het premiumabonnement verbetert namelijk niet de Wi-Fi ontvangst, maar versnelt de up- en downloadsnelheid en is beter beveiligd.

Premium Wi-Fi 2024

  • Dag € 1,75
  • Week € 5,25
  • Maand € 18,50
  • Seizoen (7 maanden) € 112,50
  • Seizoen (7 maanden) € 157,50 (4 toestellen)
Haal premium internet
Camping in Ommen Ommerland 1
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?