Zoek jij een camping in Overijssel?

Camping Ommerland ligt prachtig midden in het bos van Vechtdal Overijssel. Het vakantiepark is ruim opgezet met schitterend gelegen kampeervelden met ruime kampeerplekken wat een gevoel van rust en ontspanning geeft. Heerlijk genieten van je eigen caravan, tent of camper. Vanaf onze camping Overijssel loop je direct de natuur in en geniet je van de bossen, heide en zandverstuivingen.

Veel fantastische fiets- en wandelroutes beginnen direct vanaf de camping. Kinderen vinden het geweldig om in het bos te spelen bij onze kindvriendelijke camping. Daarnaast valt er genoeg te beleven bij de activiteiten of de vele faciliteiten. Lekker zwemmen en glijden bij het zwembad met waterglijbanen en waterspraypark, klimmen tot 10 meter hoogte in het klimbos of ponyrijden behoren tot één van de vele mogelijkheden. Wil je even helemaal ontspannen reserveer dan een wellness behandeling bij Ommer Oase.

βœ… Natuurlijke ligging midden in het bos βœ… ANWB 5 sterren camping βœ… Extra ruime kampeerplekken

Reserveer een kampeerplaats bij onze camping in Overijssel of huur een comfortabele accommodatie.

Ontdek alle kampeerplaatsen

Activiteiten bij onze camping Overijssel

Niemand hoeft zich te vervelen bij onze camping in Overijssel! Tijdens schoolvakanties is er een animatieteam aanwezig met een super leuk animatieprogramma voor de kinderen, de oudere jeugd en voor het hele gezin! Onze camping Ommen is echt een kindvriendelijke camping.

In de zomervakantie worden er zelfs super gave evenementen georganiseerd! Doe jij mee met de obstacle run, spooktocht, het huttenbouwfeest, light walk of de kleurrijke ColorRun!

Ontdek onze activiteiten

Voorzieningen op de camping Ommen

  • Ruime kampeerplekken ca. 100 – 120 mΒ²
  • Stroomvoorziening 4, 6 of 10 ampΓ¨re
  • Inclusief gebruik water
  • Inclusief recreatief internet
  • Verwarmde en schone sanitairgebouwen
  • Digitale televisie (comfort)
  • Aan- en afvoer water (comfort)
  • Inclusief tot 4 honden (hondenvelden)
Alle faciliteiten
Camping Ommen met zwembaden 15
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?