Hondencamping voorzieningen bij Ommerland

Ga jij op vakantie met de hond? Honden zijn meer dan welkom bij onze hondencamping in Ommen. Zelfs tot 4 honden zijn gratis toegestaan op de kampeervelden bij hondencamping Ommerland. In de meeste accommodaties mogen tot 2 of 4 honden mee op vakantie. Jouw trouwe viervoeter heeft bij Ommerland ook een fantastische vakantie. Wij hebben zelfs speciale voorzieningen voor jou en je hond(en).

✅ Hondenschool Wraf ✅ Hondenspeelveld ✅ Hondendouche ✅ Omheining van je plek te huur

Houdt jouw hond ook zo van spelen met jou en/of met andere honden? Op het hondenspeelveld mag de hond loslopen en kan er heerlijk zonder riem worden gespeeld. Regelmatig worden op het hondenspeelveld ook leuke workshops gegeven door Hondenschool Wraf. De hondenschool organiseert ook andere leuke en leerzame trainingen, cursussen en lezingen. Handig om te weten is dat we handige omheining verhuren om je vakantieplek af te zetten en je hond daarbinnen lekker los kan lopen.

Is je hond vies geworden na al het spelen en wandelen in het bos? Dan wordt de hond weer lekker schoon onder de hondendouche. Kortom alles voor een hondvriendelijke vakantie voor jou en je hond vind je bij Hondencamping Ommerland! Reserveer snel een kampeerplaats of comfortabele accommodatie.

Boek je hondenvakantie

Hondenspeelveld

Een plek waar honden lekker kunnen rennen, snuffelen en met elkaar kunnen spelen. Op het park zijn honden aangelijnd dus is het heerlijk als ze even lekker los mogen. Het hondenspeelveld is helemaal omheind met een hek dus de honden kunnen niet weglopen.

Als baasje ken jij je hond het beste en ben je verantwoordelijk en aansprakelijk voor je eigen hond(en). Hierdoor zal je altijd de goede keuze maken voor het welzijn van jouw hond(en), maar ook van de honden die er op dat moment ook zijn. Het hondenspeelveld is geen uitlaat/poepplaats voor honden, maar een plaats waar honden lekker kunnen ravotten. Mocht er een ongelukje gebeuren dan ruim je dit, net als op de rest van het park, netjes op.

Regels hondenspeelveld (PDF)
Camping met hond Ommen 8

Hondendouche op de camping

Jouw trouwe viervoeter vindt het natuurlijk al geweldig om mee op vakantie te gaan en heerlijk met jou te wandelen door de prachtige natuur van Ommen. Na al dat wandelen door het bos en ravotten op het hondenspeelveld wordt je hond misschien wel een beetje vies. Vertroetel je hond door een lekkere warme douche! De hondendouche vind je naast het sanitairgebouw bij het Ommerbos!

Het wassen van je hond kost helemaal niks extra. Heb jij een accommodatie gehuurd? Vraag dan om een I-con sleutel bij de receptie, zodat je de hond lekker met warm water kunt wassen. Wel zo fijn!

Hondencentrum Wraf

Hondencentrum WRAF geeft diverse cursussen, (privé) lessen en gedragstrainingen voor je hond. Daarnaast worden er regelmatig workshops en activiteiten georganiseerd. Vaak zijn deze op het hondenspeelveld. Activiteiten met je hond die vaak op het programma staan:

  • Behendigheid & gehoorzaamheid
  • Trucjes met de hond
  • Lezing lichaamstaal
  • Trainingsvakantie met je hond
Ontdek WRAF
Hondencamping Ommen
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?