Groepskamperen in Ommen

Zoek jij een prachtige bosrijke camping voor jouw groep om te komen groepskamperen? Camping Ommerland is ruim opgezet en wij hebben plek voor groepen tot wel 270 personen! Ideaal voor onder andere families, een bedrijfsuitje, hondenclub, sportclub, vriendengroep of schoolkamp. Vaak is het zelfs mogelijk om met jouw groep op een eigen kampeerveld te kamperen. Dat is pas gezellig! Je kampeert midden in de bossen van Vechtdal Overijssel en je wandelt zo de prachtige natuur in!

Wij helpen je graag met het organiseren van een geweldige groepsvakantie. Neem contact met ons op over jouw wensen en wij helpen je verder.

Neem contact met ons op

Activiteiten en catering groepskamperen

Maak je groepsuitje compleet met de activiteiten van NuNature Outdoor & Events. Met een groep kun je gaan klimmen, paintballen of boogschieten. Daarnaast kunnen ze nog veel meer leuke activiteiten opzetten zoals oud Hollandse spelen of een tocht door de omgeving met een e-chopper.

Gezellig samen lunchen of een verzorgde barbecue? Het is allemaal mogelijk, wij helpen je graag met het verzorgen van een geweldige vakantie met je groep.

Ontdek NuNature

Groepskamperen voordelen

  • Samen een eigen kampeerveld dus veel privacy
  • Hondvriendelijk dus ook geschikt voor hondenclubs
  • Geweldige faciliteiten voor jong en oud
  • Catering mogelijkheden
  • Het is mogelijk een accommodatie er bij te huren
  • Groepsactiviteiten op de camping
Groepskamperen Ommen Camping Ommerland scaled 1 1214x506 1
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?