Boek met je gespaarde punten een vakantie!

Samen met Dierallin hebben wij een fantastisch aanbieding speciaal voor echte dierenliefhebbers! Met jouw gespaarde ALL-IN punten kun je voordelig genieten van een vakantie midden in het bos. En het beste van alles: je kunt je geliefde hond(en), en zelfs je eigen paard of pony meenemen op vakantie!

Boek snel jouw vakantie

Boeken is alleen telefonisch mogelijk via (0) 529 451 362.
Zorg dat je de #code op de ALLIN punten cheque bij de hand hebt.

*Je hebt de mogelijkheid om een eigen verzorg Shetlandpony bij te huren vanaf € 115,- voor 2 dagen.
*Ook bieden we de mogelijkheid om een paardenstal voor jouw paard of pony, vanaf € 27,50 per nacht

Vakantiepark Ommerland; Ideaal voor paarden en hondenliefhebbers

Ontdek de ultieme vakantie-ervaring voor jou en je trouwe viervoeters in het prachtige Vechtdal Overijssel. Bij Ommerland komen avontuur en ontspanning samen; geniet van uren wandelen door de weelderige bossen, laat je hond ravotten op ons hondenlosloopveld, trakteer je trouwe viervoeter op een luxe wasbeurt in onze hondendouche, en ontspan samen in de rust en de natuur van je vakantieplek.

Voor paardenliefhebbers bieden we vakantiestalling bij Manege Ommerland, zodat je de omgeving kunt verkennen samen met je eigen paard of pony. Geen eigen pony? Geen probleem! Met een verzorgpony van onze Pony Manege kunnen kinderen genieten van het borstelen, knuffelen en poetsen - gegarandeerd plezier voor jong en oud. Vergeet ook niet onze zwembaden met waterglijbanen en het avontuurlijke klimbos te ontdekken! Na afloop kun je genieten van een heerlijke behandeling bij Ommer Oase.

Ontdek alle faciliteiten

Vakantie samen met je hond(en)

Urenlang wandelen door de prachtige bossen van Vechtdal Overijssel of lekker ravotten met andere honden op het hondenlosloopveld. Daarna heerlijk gewassen worden in de hondendouche, want ja, ook jouw trouwe viervoeter verdient wat extra verwennerij tijdens jullie vakantie. We verhuren schapennetten om je vakantieplek af te zetten, zodat je hond daarbinnen heerlijk vrij kan rondlopen. Neem ook eens een kijkje bij Hondencentrum Wraf voor leuke workshops, lezingen en cursussen die worden aangeboden

Ontdek alle hondenfaciliteiten
Camping met hond Ommen

Vakantie voor paardenliefhebbers

Bij Manege Ommerland is het mogelijk om vakantiestalling te boeken, zodat je paard of pony gezellig mee kan op vakantie. Heerlijk samen met je eigen paard of pony de mooie omgeving ontdekken.

*Mogelijkheid tot het bijboeken van een paardenstal voor jouw paard of pony, vanaf € 27,50 per nacht

Ontdek onze paardenstalling

Je eigen verzorg pony

Heb je geen eigen pony? Dan is het mogelijk om een lieve verzorgpony tijdens je vakantie te huren. Heerlijk borstelen, knuffelen en poetsen zijn gegarandeerd een succes bij kinderen.

Ontdek de ponyvakantie
Paardenvakantie Manege Ommen 10
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?