Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu
 • 6 ampère elektra
 • Inclusief Wi-Fi

Kampeerplaats Ommerhei
tot

Inchecken

 (13.00 uur)

Uitchecken

 (12.00 uur)
 nachten

Aantal personen

Totaal:
Boeken
Kies een aankomst-/vertrekdatum in de kalender.
Beschikbaarheid

Omringd door bomen en naast een prachtig heideveld kampeer jij op de Ommerhei van Ommerland. Als echte kampeerder is een basisvoorziening op de kampeerplaats voldoende en kom je voor de prachtige natuur die het Vechtdal biedt. Deze kampeerplaatsen liggen heel dicht bij de faciliteiten en direct naast het zwembad met waterglijbanen en de grote centrale speeltuin. Dat betekent dat je overal lekker dicht bij zit. Hier vinden in de schoolvakanties ook heel veel activiteiten en evenementen plaats met bijbehorende levendigheid, geluid en gezelligheid.

De kampeerplaatsen zijn circa 90 - 100 m2 en voorzien van 6 ampère stroom. Op het veld 1 t/m 16 vind je een schommel en zandbak en op het veld 17 t/m 30 een speelhuisje, rekstok en zandbak. Het gebruik van warm water en de douches zijn inclusief. Huisdieren zijn op deze velden niet toegestaan

Zonliefhebber? Boek dan één van de onderstaande kampeerplaats met voorkeur.

 • 8 en 9
 • 11 t/m 19
 • 28 t/m 30

Wählen Sie ein Ankunfts-/Abreisedatum

 • Beschikbaar
 • Aankomst-/vertrekdag
 • Geselecteerd
 • Niet beschikbaar
 • Midden in de natuur
 • Camping dichtbij Ommen
 • ANWB camping 4,5 sterren
 • Gratis annuleren binnen 24 uur
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld! Benieuwd naar wat anderen vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Op de dag van aankomst mag je vanaf 13.00 uur je kampeerplaats op. Indien je eerder aankomt, mag je al wel gebruik maken van de faciliteiten van het park. Op de dag van je vertrek dien je de kampeerplek voor 12.00 uur vrij te maken. Uitzonderingen hierop zijn 2e Paasdag, Hemelvaart en 2e Pinksterdag, dan mag je bij een arrangement tot 20.00 uur s avonds kamperen!

Voor kampeerplaatsen met privé sanitair is de vertrektijd 10.00 uur en de incheck om 15:00 hetzelfde dus als verhuur.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen na het reserveren?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen deze kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en (eventuele) mogelijkheden kun je contact met ons opnemen: www.ommerland.nl/contact

*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Mag de auto op de kampeerplaats?

Ja, bij je reservering is gratis inbegrepen dat je met één auto mag doorrijden naar je kampeerplaats. Je auto dien je tijdens je verblijf ook op je kampeerplek te parkeren.

In het geval je met meerdere auto’s komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom, op

de parkeerplaats bij de receptie. Let op: hier is beperkt ruimte!

Wanneer je liever met 2 auto’s tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@ommerland.nl.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee bij deze kampeerplaatsen zijn geen huisdieren toegestaan. Wil je wel een hond meenemen? Geef dan bij het zoeken naar je vakantie in de reisgezelschap op dat er een hond mee gaat en je ziet alle kampeerplaatsen waarbij dat mogelijk is.

Bekijk onze veelgestelde vragen