Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

Camping met privé sanitair Nederland

Kom de prachtige natuur ontdekken van Camping Ommerland. De camping ligt midden in het bos in het hart van Vechtdal Overijssel. Door het ruim opgezette park geniet je echt van rust, ruimte en heel veel groen. Zoek jij een camping met privé sanitair in Overijssel? Dan heb je die nu gevonden.

Camping Ommerland is een wereld opzich, naast de overweldigende natuur zijn er ook veel faciliteiten. Kom heerlijk zwemmen in het binnen- of buitenzwembad. Glij van één van de waterglijbanen en kleine kinderen halen hun hart op bij het waterspraypark. Ga klimmen in het klimbos, speel mee met paintball of ga mee op een staprit op een pony. Camping Ommerland heeft het allemaal!

Boek je vakantie

Privé sanitair bij Camping Ommerland

Niet meer een eind lopen of in de rij te staan voor een gedeelde douche of toilet, maar heerlijk je eigen privé sanitair op de kampeerplaats. Dit zorgt voor extra comfort en privacy tijdens je verblijf bij Camping Ommerland.

Onze camping met privé sanitair Nederland is voorzien van units op de kampeerplaats. Hier heb je een wastafel, toilet en een douche. Je bent zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak dus dan blijft het zo schoon als je zelf wil.

Faciliteiten van onze camping met privé sanitair Overijssel

Kamperen in luxe met je eigen privé sanitair in Overijssel en ontspannen wakker worden met de geluiden van de natuur. Heerlijk voor je caravan wakker worden in het zonnetje met een kop koffie en een vers gebakken broodje van de supermarkt. De kinderen die al plannen wat ze vandaag allemaal gaan ondernemen.

Klimmen op 4, 7 en 10 meter hoogte in het klimbos? Of ga een "Fortnite" game spelen in de paintball area, waarbij de loopgraven, bunkers en uitkijktorens voor extra spanning zorgen. Met de kano over De Vecht of eerst nog even zwemmen of spelen?

Voor de kinderen zijn er geweldige speeltuinen met o.a. glijbanen, kabelbanen, een air trampoline en een pumptrackbaan. Naast de grote speeltuin ligt het zwembad met een gaaf waterpark. Hier sjees je van de 4-baans glijbaan, maak je een vrije val of glij je door de "HurriCone". Ook is er een waterspraypark en een peuterbad waarvoor geen zwemdiploma nodig is. Daarnaast is er een overdekt zwembad en een binnenspeeltuin naast de Kwalitaria. Dan kunnen de kinderen lekker spelen tot wanneer het eten komt.

Voor de paardenliefhebbers is er een eigen pony manege met lieve verzorgpony's. Er zijn ook shetlandpony's beschikbaar voor een staprit over de camping. Bekijk vooral ook de pony vakantie voor een eigen verzorgpony tijdens je vakantie! Het is ook mogelijk je eigen paard of pony mee te nemen op vakantie en stallen in één van de luxe stallen.

Wanneer kom jij genieten? Camping Ommerland heeft alles wat wanneer jij een camping met privé sanitair in Nederland zoekt!

Boek een kampeerplaats met privé sanitair