Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

Aanvraagformulier voor een seizoenplaats

Ondergetekende (=hoofdhuurder) wenst in onderstaande periode een seizoenplaats te reserveren voor zijn gezin (1 gezin) met thuiswonende kinderen t/m 25 jaar overeenkomstig de Recronvoorwaarden seizoenplaatsen (bij boeking seizoenplaats van min. 3 mnd) en Recronvoorwaarden toeristische plaatsen (bij boeking seizoenplaats korter dan 3 mnd.) en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (Bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Aanvraagformulier seizoenplaats 2024

Aanvraagformulier seizoenplaats 2024 (vul het formulier zo volledig mogelijk in)

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen, je ontvangt je ingevulde formulier ook op dit e-mailadres. Lees ook onze Privacy Verklaring.

** Indien je in 2022 een voorseizoen of een voorseizoenPLUS hebt geboekt, is het mogelijk tot 1 juli 2022 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2023. Indien je in 2022 een geheel* seizoen hebt geboekt, is het mogelijk tot 1 augustus 2022 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het seizoen 2023.

*** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden>

**** Bij reservering heel seizoen: het logétarief en/of zwemtarief is niet verschuldigd voor incidenteel gebruik voor familie t/m de 2e graad (o.a. broer, zus, ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen), dit geldt alleen als je als hoofdhuurder ook aanwezig bent en mits de familie vooraf is aangemeld.

***** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!