Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

ACSI Camping Ommen

Het voorjaar en najaar zijn erg geschikt om heerlijk te kamperen zonder in de drukte te zitten. Heerlijk genieten van wat de natuur te bieden heeft, de heerlijke bosgeur, fluitende vogels en spelende konijntjes. Bijkomend voordeel, het is ook veel goedkoper! Helemaal als je met je campingcard ACSI kaart komt kamperen. Camping Ommerland doet mee met de campingcard ACSI-kaart in het laagseizoen.

Tarief CampingCard ACSI 2023

Je betaalt € 23,- per nacht met 2 personen, één auto en op een 4 ampère kampeerplaats. Honden zijn gratis welkom bij onze honden kampeervelden en heb je liever 10 ampère of een comfortplaats dan betaal je het verschil in de standaardtarieven per nacht bij. Dit voordelige tarief reserveer je bij aankomst en is niet mogelijk dit van tevoren te reserveren. 

Wij zijn de trotse winnaar van een ACSI Award 2022!

Wij hebben een ACSI Award gewonnen in de categorie “Beste hondencamping van Nederland”. Hier zijn we natuurlijk erg trots op. Uit maar liefst 50.000 stemmen zijn we als een van de winnaars naar voren gekomen. Heel erg bedankt als je ook op ons hebt gestemd en hopelijk tot ziens op onze prachtige camping.

Ben je op doorreis?

Als je op doorreis bent dan, willen we nog 2 andere campings adviseren:

Geldigheidsperiodes 2023 bij Camping Ommerland

  • 24 maart t/m 20 april
  • 8 mei t/m 16 mei
  • 30 mei t/m 6 juli
  • 4 september t/m 30 oktober
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!