Standhouders Honden Plons

Op zondag 17 september 2023 organiseert Ommerland samen met de Koninklijke Hondenbescherming de leukste hondenplons van Nederland: de Honden voor Honden Plons. Samen hebben we een doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor de realisatie van een zwemvijver in de opvang in Den Ham voor oude en kwetsbare honden. Rondom de Hondenplons zijn er tal van activiteiten en leuke standjes. De Honden Voor Honden Plons wordt centraal gehouden op onze camping rondom het buitenbad, welke deze dag open is voor de honden om te zwemmen. Ben jij er ook bij?

Met jouw hulp wordt het een fantastische dag

Dit alles kunnen we niet alleen, daar hebben wij uiteraard jouw hulp bij nodig! Voor de hondenbraderie zijn we op zoek naar bijpassende standhouders/workshopaanbieders. Dus wil jij je producten onder de aandacht brengen? Reserveer dan nu een kraam of standplaats. Bovendien kun je de presentatie aanvullen met tal van activiteiten zoals workshops of diverse demonstraties, graag zelfs!

• Kraam huren € 30,-

• Standplaats huren € 5,-

Om er voor te zorgen dat er een divers aanbod aan kraampjes staat maken we een selectie uit de aanmeldingen, waarbij we werken met het motto; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meld je dus snel aan voor de Honden Voor Honden Plons! Na aanmelding ontvang je een mail ter bevestiging van de inschrijving, voor aanvang van het event ontvang je nog een e-mail met de factuur.

Aanmelden Standhouders Honden Plons

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?