Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

Stacaravan te koop Overijssel

Ben jij op zoek naar een stacaravan of chalet in Overijssel? Je bent van harte welkom om een keer bij Vakantiepark Ommerland te komen kijken. Dat mag tijdens onze open dagen, maar natuurlijk ben je buiten de open dagen ook van harte welkom. Wanneer je een afspraak maakt kan er zelfs even iemand met je mee die al je vragen kan beantwoorden.

Vakantiepark Ommerland ligt prachtig midden in de natuur van Vechtdal Overijssel en op 2 kilometer afstand van het gezellige Ommen. Naast de geweldige ligging zijn er ook uitgebreide faciliteiten, zoals een binnenzwembad, buiten zwembad met waterglijbanen en waterspraypark, manege, klimbos & paintball, speeltuinen, brasserie en een supermarkt.

Camping Ommerland heeft ook nog prachtige lege kavels beschikbaar waar je een nieuwe chalet of stacaravan op mag plaatsen. Wil jij liever direct genieten? Neem dan een kijkje bij ons actuele aanbod. Er is ontzettend veel mogelijk en er zijn ook chalets en stacaravan te koop Overijssel.

✅ Het hele jaar geopend ✅ Uitgebreide faciliteiten ✅ Midden in de natuur

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor de open dagen bij Ommerland

Tijdens de open dagen heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met ons mooie vakantiepark in Overijssel. Bekijk alle faciliteiten en ontdek de sfeer van de camping. Onze collega's staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het aanschaffen van een eigen jaarplaats. Ook zijn alle te koop staande chalets en stacaravans te bezichtigen. Ideaal wanneer jij een chalet in de natuur van Vechtdal Overijssel zoekt. We zien je graag tijdens de open dagen!

Schrijf je in voor de open dagen bij Camping Ommerland

  • Zaterdag en zondag 12 & 13 augustus 2023     
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!