Stacaravan te koop Overijssel

Ben jij op zoek naar een stacaravan of chalet in Overijssel? Je bent van harte welkom om een keer bij Vakantiepark Ommerland te komen kijken. Dat mag tijdens onze open dagen, maar natuurlijk ben je buiten de open dagen ook van harte welkom. Wanneer je een afspraak maakt kan er zelfs even iemand met je mee die al je vragen kan beantwoorden.

Vakantiepark Ommerland ligt prachtig midden in de natuur van Vechtdal Overijssel en op 2 kilometer afstand van het gezellige Ommen. Naast de geweldige ligging zijn er ook uitgebreide faciliteiten, zoals een binnenzwembad, buiten zwembad met waterglijbanen en waterspraypark, manege, klimbos & paintball, speeltuinen, brasserie en een supermarkt.

Camping Ommerland heeft ook nog prachtige lege kavels beschikbaar waar je een nieuwe chalet of stacaravan op mag plaatsen. Wil jij liever direct genieten? Neem dan een kijkje bij ons actuele aanbod. Er is ontzettend veel mogelijk en er zijn ook chalets en stacaravan te koop Overijssel.

βœ… Het hele jaar geopend βœ… Uitgebreide faciliteiten βœ… Midden in de natuur

Neem contact met ons op

Open dagen

Op dit moment zijn er geen open dagen gepland, maar je kunt wel een afspraak maken met onze aankoopadviseur Nick voor meer informatie.

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?