Giga Konijnenhol

Op een kwartiertje rijden van Camping Ommerland vind je het bekende Giga Konijnenhol! Een super gaaf speelparadijs voor kinderen die zoals de naam al doet vermoeden onder de grond zit! Kinderen kunnen klauteren, klimmen, springen, glijden, maar ook meezingen en klappen van het meeleeftheater van Bultje het konijn!

Boek je vakantie

Indoor speelparadijs Giga Konijnenhol

Ga klimmen in de hoge toren en glij hard naar beneden door de glijtube. Leef je uit in de ballenbak of op het springkussen en de klimwand. Het is zelfs mogelijk voor de echte waaghalzen om in de netten tot 10 meter hoogte te klimmen! Speel daarnaast met een vriendje airhockey of ga lekker knutselen in de knutselhoek. Papa en mama kunnen lekker genieten in de lounge wanneer de kinderen zich heerlijk vermaken. Wat je ook echt niet mag missen is het meeleeftheater van Bultje het konijn en zijn vrienden!

Zwemparadijs

Is het spelen nog niet genoeg? Dan vermaak je je ook prima in het zwemparadijs. In het binnenbad zijn verschillende glijbanen, watersproeiers en massagestralen. Voor de kleintjes is er ook een speciaal peuterbad met sproeiertjes en glijbanen.

Bezoek de website

Overnacht vlak bij het Giga Konijnenhol

Bij Camping Ommerland overnacht je dicht bij het Giga Konijnenhol! Een ideaal uitstapje voor wanneer het toch een keertje niet zulk mooi weer is.

Vakantiepark Ommerland heeft echt een unieke ligging midden in het bos en dat maakt de camping een echte avontuurlijke camping. Kinderen vermaken zich geweldig in het bos, maar zeker ook met de vele faciliteiten op de camping. Zoals het binnen- en buitenzwembad met waterspraypark en waterglijbanen, binnenspeeltuin en speeltuin met air trampoline, manege en natuurlijk het klimbos van Ommen ligt midden op de camping! Alsof dat nog niet genoeg is, tijdens de meeste schoolvakanties is er een uitgebreid animatieprogramma met gave evenementen. Ontdek alle faciliteiten.

Boek direct
Giga Konijnenhol omgeving Ommen 2
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld! Vandaag zijn wij bereikbaar tot 17:00 uur
Of bekijk de antwoorden bij onze veelgestelde vragen

Bekijk alle uitjes

Er zijn in de omgeving van Camping Ommerland nog veel meer uitjes te doen! Bekijk ze allemaal.

Alle uitjes
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?