Camping met animatie

Bij camping Ommerland valt er voor elke leeftijd wel wat te beleven! Zo ook voor onze jongste gasten. Natuurlijk vermaken alle kinderen zich in het bos, de speeltuinen en bijvoorbeeld ons nieuwe buitenzwembad met waterpark, maar ook met ons super leuke animatieprogramma.

Op onze camping met animatie is ook een super gezellige plek waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd. Spelen, dansen, knutselen en ontdekken! Een vakantie vol animatie en vermaak. De Bo & Bibi bosclub ligt direct naast de grote speeltuin, dus daarna kan er direct leuk gespeeld worden.

Er is genoeg vermaak voor jonge kinderen, maar ook voor een vakantie met tieners, dus reserveer snel die kampeerplaats of huur een chalet, bungalow of glamping lodge.

Boek je vakantie

Jouw vakantievriendjes Bo & Bibi

Bo en Bibi zijn twee vriendjes die samen op de parken van Vacantievreugd wonen. Ze reizen telkens heen en weer tussen de parken en zijn dus ook vaak bij Vakantiepark Ommerland. De twee zijn elke dag in ons eigen bostheater te zien en hebben veel vriendjes en vriendinnetjes die ieder jaar weer op vakantie komen bij Vacantievreugd. Bo is een echte avonturier en Bibi een echte dromer. Bo woonde in het bos en heeft daar veel beleefd. Benieuwd naar het complete verhaal van Bo & Bibi?

Lees het hele verhaal

Bo & Bibi hebben ook een eigen kleurplaat! hou jij van tekenen?

Download hem hier

Bo en Bibi Camping Animatie Ommerland 13
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?