Camping voor oudere jeugd

Met het hele gezin op vakantie is natuurlijk heel fijn, maar is dat niet saai voor de oudere jeugd? Welnee! Camping Ommerland is dé camping voor oudere jeugd. Er is zelfs een ondergrondse Chill Out waar ze heel snel vrienden maken en samen kunnen chillen. Er staat bijvoorbeeld een pooltafel, tafeltennistafel en tafelvoetbal. Daarnaast zijn er televisies, game consoles, dartborden en aan chillplekken, stopcontacten en internet is ook gedacht! De Chill Out is de plek voor de jeugd van 13+ en ‘s middags zijn kinderen van 8-12 jaar ook welkom.

Tussen het chillen door is er ook ruimte om lekker actief bezig te zijn. Zwemmen en glijden van de super vette waterglijbanen met je vrienden. Of durf jij een paintball game “Fortnite-style” aan of te klimmen op 10 meter hoogte in het klimbos? Gaat je BMX mee op vakantie? Laat zien hoe hard jij kan op de pumptrackbaan. In de zomervakantie is er zelfs een speciaal animatieprogramma voor de oudere jeugd 13+.

De Chill Out is geopend in alle schoolvakanties tijdens het kampeerseizoen (april t/m oktober).

Kortom genoeg te doen bij onze camping voor oudere jeugd, dus reserveer snel die kampeerplaats of huur een chalet, bungalow of glamping lodge.

Boek je vakantie
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?