Wil jij een chalet of stacaravan kopen op Camping Ommerland?

Naast het actuele aanbod van bestaande stacaravans en chalets is het ook mogelijk om een lege kavel bij Vakantiepark Ommerland uit te zoeken. Samen zoeken we een prachtige kavel uit die helemaal aan jouw wensen voldoet. Aan de bosrand, op een groot veld of juist een klein veld. De grootte van de kavels staan nog niet vast hierdoor kun je samen met ons de perfecte kavel uitkiezen. Daarna is het tijd om een mooie chalet of stacaravan kopen op camping Ommerland! Ommerland heeft kavels beschikbaar voor een nieuwe stacaravan of chalet, een tweedehands chalet en ook voor aluminium of houten stacaravans.

Kortom, er is voor elk wat wils! Je bent van harte welkom om een keer bij ons mooie vakantiepark in Ommen te komen kijken. Wanneer je vooraf een afspraak maakt kan er zelfs iemand met je mee die je alles hierover kan vertellen. Een afspraak maken mag per e-mail of telefonisch 0529-451362.

✅ Het hele jaar geopend ✅ Uitgebreide faciliteiten ✅ Midden in de natuur

Maak een afspraak

Nieuwe chalet laten bouwen

Zou je graag een nieuwe stacaravan of chalet willen die volledig aan jouw wensen voldoet? Laat dan een chalet bouwen! Dan bepaal je bijvoorbeeld zelf de indeling van het chalet, de keuken, ramen, deuren en/of bekleding van het chalet. Het is ook mogelijk om een volledig nieuwe stacaravan of chalet geheel naar eigen wens te laten bouwen.

Samen met vakantiepark Ommerland zoek je eerst een prachtige kavel uit en dan kan de zoektocht naar jouw droomchalet beginnen! Let er wel altijd op dat je geen overeenkomst sluit met een leverancier voordat je samen met ons een kavel hebt uitgezocht. Wij hebben een overzicht van alle leveranciers waar wij mee samenwerken en goede ervaringen mee hebben.

Heb jij al een droom chalet of stacaravan gevonden? Neem dan contact met ons op of wij een mooie kavel voor jouw stacaravan of chalet hebben.

Overzicht leveranciers

Stappenplan nieuwe stacaravan kopen op Camping Ommerland

 1. Lege kavel
  Samen met ons zoek jij een prachtige kavel uit die helemaal wens is.
 2. Chalet of stacaravan uitzoeken
  Daarna is het tijd om een stacaravan of chalet uit te zoeken. Wij helpen je graag op weg met advies en met betrouwbare leveranciers.
 3. Chalet plaatsen
  Jouw perfecte kavel en droomchalet gevonden? Dan helpen wij jou bij het maken van een tekening van de kavel. Hoe komt het chalet te staan en misschien heb je al wat ideeën over de tuin en/of tuinhuis. Wij sluiten de stacaravan helemaal netjes voor je aan en helpen eventueel bij het dichtzetten en de tuin.
 4. Genieten!
  Chalet geplaatst, aangesloten en is de tuin helemaal naar wens? Dan kan het genieten beginnen!
Maak een afspraak
Chalet kopen met staanplaats Ommen 10
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?