Aanvraagformulier kampeerplaats

Middels dit formulier vraag je Ommerland om een optie reservering te plaatsen op 1 van de opgegeven kampeerplaatsen in de opgegeven gewenste periode. Zodra je van Ommerland een optie bevestiging via de mail hebt ontvangen ligt je optie reservering pas vast. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen.

Ondergetekende (=hoofdhuurder en de persoon die dit online formulier invult) wenst in onderstaande periode een kampeerplaats te reserveren voor zijn gezin (max. 1 gezin) met thuiswonende kinderen t/m 25 jaar overeenkomstig de Recron-voorwaarden toeristische plaatsen en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (Bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Indien je in 2024 een voorseizoen (plus) arrangement hebt, is het mogelijk tot 1 juni 2024 zonder voorkeurskosten een optie te plaatsen op dezelfde plek voor het voorseizoen(plus) arrangement 2025.

Aanvraagformulier kampeerplaats 2025

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen. Lees onze privacyverklaring.

** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden.

*** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Nadat je op de knop ‘versturen’ hebt geklikt ontvangen wij het formulier en ontvang je binnen 2 weken de optiebevestiging, zelf ontvang je geen bevestiging van het formulier.

Type arrangement (indien van toepassing)
Annuleringsverzekering**
Honden *
Overige opties
Ik bevestig hierbij dat ik op de hoogte ben van de bovengenoemde voorwaarden en hiermee akkoord ga. *
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?