Aanvraagformulier accommodatie

Middels dit formulier vraag je Ommerland om een optie reservering te plaatsen op 1 van de opgegeven accommodaties in de opgegeven gewenste periode. Zodra je van Ommerland een optie bevestiging via de mail hebt ontvangen ligt je optie reservering pas vast. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling worden genomen.

Ondergetekende (=hoofdhuurder en de persoon die dit online formulier invult) wenst in onderstaande periode een accommodatie overeenkomstig de Recronvoorwaarden Vakantieverblijven en geeft hierbij tevens aan van het terreinreglement en van onze privacy verklaring kennis te hebben genomen en deze te zullen naleven. (bekijk hier alle genoemde voorwaarden)

Aanvraagformulier accommodatie 2025

* Verplicht veld. We hebben je e-mailadres nodig om de bevestiging te kunnen versturen. Lees onze privacyverklaring.

** Annuleringsverzekering (je betaalt 5,50 % premie over de verblijfskosten + € 3,50 poliskosten + 21 % assurantiekosten over de premie en de poliskosten) Bekijk de annuleringsvoorwaarden.

*** Noteer alleen de kentekens van de voertuigen die aanwezig zullen zijn tijdens jouw verblijf.

Nadat je op de knop ‘versturen’ hebt geklikt ontvangen wij het formulier en ontvang je binnen 2 weken de optiebevestiging, zelf ontvang je geen bevestiging van het formulier.

Aantal personen *
Honden *
Annuleringsverzekering* *
Ik bevestig hierbij dat ik op de hoogte ben van de bovengenoemde voorwaarden en hiermee akkoord ga. *
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?