Sanitaire voorzieningen bij Ommerland

Wanneer je gaat kamperen is het natuurlijk belangrijk dat je netjes, schoon en sanitair hebt. Regelmatig zie je dan ook ons schoonmaakteam voorbijkomen die alle sanitaire voorzieningen netjes houden. Bij Camping Ommerland is het gebruik van warm water en de douches inclusief en is er toiletpapier aanwezig bij de toiletten. Wel zo handig!

Elk sanitairgebouw is voorzien van toiletten, douches, wastafels, afwasplekken, een babyroom en een stortplaats voor het chemisch toilet. Een aantal sanitaire voorzieningen hebben een gezinsdouche, kindersanitair en een toilet en douche voor mindervaliden. Er is zelfs een hondendouche om lekker de hond te wassen. Er is ook een wasserette aanwezig centraal op de camping. Neem ook eens een kijkje bij alle geweldige faciliteiten van Vakantiepark Ommerland.

Boek je vakantie

Sanitaire voorzieningen voor het gezin

Ga jij met het hele gezin heerlijk kamperen? Dan is het fijn vooraf te weten welke sanitaire voorzieningen er zijn. In elk sanitairgebouw is een babyroom aanwezig om je kleintje lekker in bad te doen. Daarnaast zijn er ook een aantal sanitairgebouwen voorzien van een gezellige gezinsdouche en met speciaal kindersanitair. Vind jij dat ook zo ideaal? Reserveer dan een kampeerplaats op de volgende velden.

Kindersanitair

  • Ommergras
  • Ommerlvallei
  • Ommerhout

Gezinsdouche

  • Ommergras
  • Ommerbos
Reserveer een kampeerplaats
Camping Ommen toiletgebouw Ommerhout 6

Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden

Ook met een handicap, of wanneer je slecht ter been bent, is het heel goed mogelijk om te genieten van een kampeervakantie. Het is natuurlijk wel fijn om vooraf te weten dat er aangepaste sanitaire voorzieningen zijn. Voor onze mindervalide gasten hebben wij bij een aantal sanitair gebouwen een aangepaste mindervalide ruimte. Deze ruimte heeft een in hoogte verstelbare douche met zitje, verlaagde wasbak en een verhoogd toilet met steunen.

Bij de volgende kampeervelden zijn sanitaire voorzieningen voor mindervaliden. Ommergras, Ommervallei en Ommerhout.

Bekijk de plattegrond
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?