Camping met pumptrackbaan

Bij Camping Ommerland ga jij crossen op onze pumptrackbaan! De pumptrack heeft allerlei bochten, heuvels en bulten voor extra uitdaging!

Waarom heet het een pumptrack? Door pompende bewegingen te maken met je armen en benen hoef je amper nog te trappen! Door de fiets aan het eind van elke bult naar de grond te ‘pompen’ maakt de fiets vanzelf vaart. Zo rij je eindeloos rondjes en ga je steeds sneller! Jij wilt toch ook naar deze camping met pumptrackbaan?

Natuurlijk valt er nog veel meer te beleven dan de pumptrackbaan! Voor oudere jeugd is er ook een Chill Out voor gamen, chillen en filmavonden. Tijdens de zomervakantie is er een speciaal animatieprogramma voor 13 jaar en ouder! Natuurlijk is er ook altijd nog waterfun met onze zwembaden met waterglijbanen! Durf jij van de “Freefall” door de “HurriCone”? Of speel een echte “Fortnite’ game tijdens een paintball game of ga klimmen op 10 meter hoogte in ons klimbos van NuNature Outdoor & Events direct op de camping.

Kortom genoeg te doen voor een vakantie met oudere jeugd, dus reserveer snel die kampeerplaats of huur een chalet, bungalow of glamping lodge.

Boek je vakantie
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?