Een zorgeloze vakantie begint met onze omboekgarantie

Het leven zit vol verrassingen en soms veranderen plannen onverwachts. Daarom bieden wij je de flexibiliteit om, tot maar liefst 72 uur (3 dagen) voor je verblijf, jouw boeking om te boeken naar een andere periode binnen hetzelfde kalenderjaar. Dit extra gemak geeft je de vrijheid om zonder zorgen vooruit te plannen. De omboekgarantie kun je eenvoudig bijboeken tijdens het maken van je boeking, zodat je altijd voorbereid bent op het onverwachte. Zo kun je altijd uitkijken naar jouw vakantie, wat er ook gebeurt.

Met onze omboekgarantie pas je jouw plannen makkelijk aan, zonder gedoe. Door nu te boeken, verzeker je jezelf van de gewenste accommodatie of dat ene perfecte kampeerplekje. We hopen natuurlijk dat omboeken niet nodig zal zijn en dat je onbezorgd kunt genieten op jouw favoriete plekje, maar het is fijn om te weten dat de mogelijkheid er is.

Wat houdt de omboekgarantie in?

  • Je kunt je boeking tot 72 uur (3 dagen) voor aankomst omboeken.
  • Tot 7 dagen na je gemaakte boeking kun je de omboekgarantie bijboeken via de app of telefonisch.
  • Niet geldig bij arrangementen langer dan 13 nachten.
  • Omboeken naar een ander moment kan in hetzelfde kalenderjaar, op basis van beschikbaarheid.
  • Weet je op het moment van omboeken nog niet op welk ander moment je bij ons wilt verblijven? Dan kan je na betaling van het totaalbedrag van je boeking binnen 24 uur na je omboekaanvraag een vakantietegoedbon ontvangen waarmee je op een later moment een nieuwe boeking kunt maken.
  • Met de omboekgarantie heb je de mogelijkheid om √©√©nmalig je gehele boeking om te zetten.
  • Valt het nieuwe gekozen verblijfsmoment duurder uit? Dan dien je het verschil bij te betalen. Is het nieuw gekozen verblijfsmoment goedkoper? Dan ontvang je een vakantietegoedbon (na betaling van het gehele bedrag) van het overige bedrag om te besteden op een volgende boeking in hetzelfde kalenderjaar. We betalen het verschil niet in geld uit.
  • Omboeken is alleen mogelijk voor boekingen die rechtstreeks bij Camping Ommerland zijn gemaakt en niet via derden (BungalowSpecials, ANWB, CKE)
  • De omboekgarantie kan worden bijgeboekt op de kampeerplaatsen en bij de accommodaties
Camping in Ommen Ommerland 3
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?