Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

Hierbij sturen we je de nieuwsbrief van november

We bevinden ons volop in de herfst met het bijbehorende herfstweer. Dit is de periode waarin we op de camping druk bezig zijn met diverse werkzaamheden en voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. In deze nieuwsbrief nemen we je mee in onze bezigheden. 

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over:

De enquête, heb jij het al ingevuld?

Fotograaf gezocht

Nieuwe speeltuin

Ommerland vuurwerkvij

En meer…..

Heb jij de enquête al ingevuld?

Onlangs hebben we alle jaar- en seizoengasten een mail gestuurd met daarin een link naar de enquête met vragen over het park. Heb je geen mail ontvangen en wil je de enquête wel graag invullen? Neem dan even contact met ons op. Heb je de mail wel ontvangen? Dan stellen we het erg op prijs als je de vragen invult. Je helpt ons er heel erg mee om onze dienstverlening en faciliteiten te blijven verbeteren. Jouw mening telt. Dus laat het ons weten, dan kunnen we er wat mee doen!

Compenseer je CO2-uitstoot!

Voor een beter klimaat is het belangrijk dat we onze CO2-uitstoot drastisch omlaag brengen. Autoritten zorgen voor CO2-uitstoot. Om op de camping te komen heb je meestal de auto nodig. Deze uitstoot kun je sinds kort via ons compenseren. Ga via de app van Ommerland naar > Mijn Verblijf > Extra’s bijboeken en kies voor: ‘Compenseer jouw CO2-uitstoot en maak je reis klimaatneutraal’.

De bijdrage van € 2,- dekt de compensatie van de indicatieve CO2-uitstoot van een gemiddelde reis van 450 km en gaat naar gecertificeerde projecten van stichting Trees for All.

Lees meer

Rectificatie

Elke maand doen we weer ons uiterste best om een leuke en interessante nieuwsbrief voor jullie te maken en daarin verschillende onderwerpen te behandelen. Het kan voorkomen dat er iets in staat wat niet helemaal juist is en het is fijn als we daar een reactie op ontvangen! In de nieuwsbrief van oktober stond een bericht over het winterklaar maken van je chalet. Volgens Joost, onze oplettende jaargast, stond daar iets in wat niet altijd slim is om te doen. Dit delen we dan ook graag met jullie:

“Goede morgen,
Dank voor de nieuwsbrief welke ik weer met belangstelling heb gelezen.
Onder het kopje “winterklaar maken” geeft u een aantal tips indien je langer afwezig bent.
Handig, maar over 1 tip heb ik mijn bedenkingen.
U adviseert bij langdurige afwezigheid gas en elektra af te zetten.
Kan handig zijn, maar als je een chalet hebt met CV is dat niet zo slim, tenzij je de C- installatie hebt laten afvullen met antivries.
Zo niet? Dan kan je nog voor zeer onprettige verrassingen komen te staan. Kapotte leidingen en radiatoren, kapotte ketel etc.
Misschien handig om de bezitters van een chalet daarop te attenderen.”

Dank je wel voor deze tip Joost!

Mocht iemand in de toekomst dus een reactie hebben op de nieuwsbrief of misschien wel een leuk onderwerp hebben om te delen, laat het ons weten! Met elkaar kunnen we de juiste informatie blijven geven en leuke onderwerpen blijven delen. Bij voorbaat onze dank!

Schoentje zetten

Zaterdag 18 november was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten zette, na aankomst in Gorinchem, koers richting het mooie Ommen. Sinterklaas en zijn Pieten werden hartelijk ontvangen door de burgemeester en de vele aanwezige kinderen met hun ouders op de Vechtkade. Het regende pepernoten! In verband met het hoge water, was Sinterklaas genoodzaakt om aan de overkant (bij Rederij Peters) voet aan wal te zetten. Hij liep te voet via de Zwolseweg en de brug alsnog naar het Vechtpodium. Op het Vechtpodium vond een workshop van Dansstudio85 plaats.

Op zaterdag 18 november zijn de eerste schoentjes gezet bij de receptie en ook de weekenden van 25 november en 2 december staat Ommerland in het teken van Sinterklaas. Kinderen t/m 12 jaar kunnen op 1 van de zaterdagen hun schoentje zetten bij de receptie en op de zondag erna een leuke verrassing ophalen. Ook is er een kleurwedstrijd waar de kids aan mee kunnen doen en een Sinterklaas verrassingspakket kunnen winnen. De prijswinnaar wordt op 5 december via Social Media bekend gemaakt!

Een natuurlijke verrassing

Zo af en toe is het echt nodig dat er een slechte, gevaarlijke boom verwijderd moet worden en hoe leuk is het dan dat een medewerker van ons hoveniersbedrijf een leuke verrassing voor gasten achterlaat! Dit berichtje kregen we binnen:

“Beste mensen,

We weten niet wie we moeten bedanken, dus maar even zo! We kwamen dit weekend naar Ommen en wat zagen we…. Van de omgehakte bomen…. Een voederhuisje gemaakt. Superleuk! De vogeltjes genieten er al van.

Dank jullie wel. Hanneke en Martijn.”

Fotograaf gezocht

Jullie hebben ze vast weleens gezien in de Ommerland-app; de vele foto’s van activiteiten die op Ommerland georganiseerd worden.

Deze foto’s worden veelal gemaakt door onze vaste huisfotograaf Carel, maar wegens omstandigheden heeft hij aangegeven hiermee te stoppen.

Natuurlijk willen we Carel heel hartelijk bedanken voor alle mooie foto’s die hij op het park gemaakt heeft, en we wensen hem veel sterkte met wat komen gaat. Helaas staat de fotograaf natuurlijk zelf nooit op de foto maar we hebben er 1 kunnen vinden!

Nu zijn we hard op zoek naar een nieuwe fotograaf. Dat moet iemand zijn die graag en vaak op het park te vinden is. Maar ook iemand die beschikt over een eigen goede camera of handig is om mooie foto’s te maken met een goede telefoon. We delen graag foto’s met onze gasten in de Ommerland app en dan met name van de grote activiteiten. Deze foto’s kunnen we dan ook weer gebruiken op onze social media kanalen. Wij zorgen ervoor dat je een Ommerland shirt krijgt met achterop de tekst ‘Fotograaf’, zodat je herkenbaar het park op kan.

Heb je interesse of wil je meer informatie, meld je dan bij Mirella van de receptie of bij Nic van het animatieteam. Zij kunnen je precies vertellen wat de bedoeling is. We hopen op leuke reacties, zodat iedere gast van het park volgend seizoen weer leuke foto’s kan bewonderen!

Nieuwe speeltuin

Wauw, rechtstreeks vanaf de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg werd onlangs een stukje van een prachtige nieuwe speeltuin gebracht die deze winter bij de horeca geplaatst gaat worden. We wachten met spanning de rest van dit mega project af!

Spelen in en met de natuur… Dat verstaan ze bij Speelmaatje onder natuurlijk spelen. Ze laten de speeltoestellen daarom graag onderdeel zijn van een groen speellandschap dat de fantasie van kinderen prikkelt, zodat ze hun eigen spel kunnen bedenken. Iedere keer weer. Dit sluit precies aan bij Ommerland: Verbonden met Buiten!

Kerstvakantie

Voordat je het weet, is het alweer kerstvakantie, en voor deze weken zijn er weer leuke activiteiten bedacht. Zo kunnen de kinderen vanaf zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari bijna elke dag vanaf 10.00u komen dansen en daarna een leuke knutsel komen maken in de Bo & Bibi Bosclub. ’s Middags is er een leuke speurtocht, een spelletjesmiddag, balspelletjes en op oudejaarsdag zelfs een gezellige vuurkorf met snacks en fun!

Bij de ponymanege gaan ze met de kinderen onder andere hoefijzers versieren, een bosrit maken, pony’s versieren en spelletjes spelen met de pony’s. Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven, en dit kan 7 dagen van te voren via de Ommerland app.

Wordt er een dag niets georganiseerd, dan kun je altijd nog op avontuur via de app van Soekky Stories. Download deze in de App Store of Google Play van je telefoon en ga op pad op de camping! De meest uitdagende opdrachten, vragen, leuke weetjes, foto-, teken- en selfieopdrachten voor het hele gezin komen voorbij. Je kunt natuurlijk ook lekker gaan zwemmen in het binnenbad, heerlijk ontspannen bij Ommer Oase, of mooie wandeltocht door de schitterende bosomgeving maken en de uitkijktoren beklimmen voor een fantastisch uitzicht

Het winteravontuur van Soekky Stories

Wil je lekker naar buiten in de kerstvakantie? Op Ommerland kun je “Het Grote Muizen Winteravontuur” beleven, het is een speurtocht voor kinderen van ongeveer 3 jaar, samen met de ouders.

Ga op avontuur met de broertjes Muis en ontmoet de dieren uit het Grote Berkenbos.

Het heeft heel erg gesneeuwd en alles is bedekt met een dik pak sneeuw. De muisjes ontdekken iets heel bijzonders en heel groots…

Nieuws van onze supermarkt

Feestelijk Genieten!

De feestdagen staan voor de deur, en wij hebben iets speciaals voor jullie in petto!

Gourmetten met gemak!
Dit jaar introduceren wij de mogelijkheid om gourmetstellen bij ons te ‘lenen’. Combineer deze met onze overheerlijke gourmet vleespakketjes voor een culinair feest aan tafel. Voor slechts € 15,00 borg kunnen jullie een gourmetstel ‘lenen’, alleen mogelijk in combinatie met afname van minimaal twee gourmetpakketjes. Bij onbeschadigde en schone inlevering ontvangen jullie de borg terug. Wees er snel bij, want we hebben slechts een beperkt aantal gourmetstellen beschikbaar. Te bestellen via de app van Ommerland (onder Eten + drinken)!

Bestel nu

Gourmetpakketjes – Voor ieder wat wils!

Onze gourmetpakketjes zijn samengesteld met zorg en variatie:

 • Rundersteak 
 • Varkenshaas
 • Kipfilet
 • Hamburger
 • Schnitzel
 • Filetlapje gekruid

De prijs voor één schotel (geschikt voor 2 personen) is slechts € 15,99. Maak je feestmaal compleet met heerlijke salades en vers gebakken stokbrood, verkrijgbaar in onze supermarkt.

Oliebollen, Appelbeignets en Meer!
En alsof dat nog niet genoeg is, bereiden wij rond oud en nieuw heerlijke lekkernijen vers uit eigen oven: oliebollen, appelbeignets, kaneelkransen en appelflappen. Laat je verleiden door de geur van vers gebakken lekkers en geniet van deze feestelijke traktaties.

Mis het niet en maak van deze feestdagen een smakelijk festijn!

Ommerland vuurwerkvrij

Voor de meesten van jullie inmiddels bekend, maar voor nieuwe gasten nog even een extra herinnering: Ommerland is een vuurwerkvrij park. Bij ons hoor je dus alleen de champagneflessen knallen. Vanwege de bosrijke omgeving, de paarden en de honden op ons park is Ommerland vuurwerkvrij en vieren we Oud en Nieuw in alle rust, zonder harde knallen en vuurpijlen. Het is dus niet toegestaan om vuurwerk op het park af te steken!

Save the date!

Zet nu alvast in je agenda: De Nieuwjaarsborrel!

Zaterdag 6 januari om 14.00 uur nodigen we jullie weer heel graag uit voor een gezellige nieuwjaarsborrel bij Ommerland.

We zouden het heel leuk vinden als jullie dan allemaal van de partij zijn!

                                                                                      

Nieuws van Ommer Oase

De herfstsfeer maakt alweer plaats voor kerstsfeer. Dat zie je niet alleen. maar dat ruik je ook bij Ommer Oase. De kruidige tonen van de pumpkin spice mix worden vervangen door den en spar. Samen met onder andere wierook en kaneel krijg je een heerlijke kerstgeur. Dit creëert een sfeer van nostalgie en geborgenheid, wat vaak een goed gevoel geeft in deze tijd. Deze oliën worden ook gebruikt tijdens behandelingen vanwege hun verwarmende en ontspannende werking. Bovendien zijn ze goed voor je weerstand en luchtwegen.

Kerstspecial

Een mooie huid is een ontspannen huid. Een behandeling gericht op totale ontspanning, gecombineerd met kalmerende en voedende ingrediënten, helpt hierbij. Dit geldt voor alle behandelingen, maar voor deze tijd van het jaar is het leuk om weer een speciale behandeling aan te bieden.

De kerstspecial is een behandeling van 60 minuten en bestaat uit:

 • Reinigen en peeling van het gezicht
 • Massage van nek, schouders, oren en hoofdhuid
 • Superfood serum
 • Gezichtsmassage met hotstone
 • Een kerstgroen spirulina detox masker
 • Massage van de voeten met hotstone
 • Kerstcadeautje: een mini edelsteenboompje (zolang de voorraad strekt)

Deze behandeling vind je onder "Speciale Behandelingen" in de boekingsapp.

Hotstone

Natuurlijk blijft ook de "gewone" hotstone massage hot😉. Eerst wordt de huid rijkelijk voorzien van voedende olie. Deze zal nu heerlijk ruiken naar den en zilverspar. Vervolgens wordt gemasseerd met warme stenen. Het is alsof spieren smelten als boter. Het verwarmende effect is voelbaar door heel je lichaam. En je hoofd? Dat voelt gewoon heerlijk leeg.

Decemberaanbieding: voetmassage voor slechts €29,- plus attentie
Via massage van de voeten bereik je ontspanning op een dieper niveau en beïnvloed indirect het hele lichaam. Daarom is voetmassage altijd een belangrijk element bij Ommer Oase. Kom het ervaren.

De hele maand december kun je profiteren van een leuke aanbieding: een ontspannende voetmassage voor slechts €29,- (duur: 30 minuten). Bovendien ontvang je na afloop een attentie. Ook leuk om cadeau te geven! Deze aanbieding kun je vinden onder "Speciale Behandelingen" in de boekingsapp.

Voor de normale voet(reflex)massage van 60 minuten geldt in december 10% korting. Ook dan ontvang je een attentie.

Kerstvakantie
Kom je tijdens de kerstvakantie naar Ommerland? Je kunt je behandeling nu al boeken. Het advies is in ieder geval om ruim van te voren te reserveren want vol=vol.

Boek nu

Uitjes in de omgeving

Historisch Schouwspel Den Ham

9 december 13.00 - 20.00 uur

Den Ham, 1826. Een ruig grensdorp, omgeven door bos en moerasgebied. De armoedige bevolking heeft het zwaar, met name in de strenge winters. Er is in de winter immers weinig werk te doen op het land en dus zijn er ook vaak weinig manieren om de kost te verdienen. Jonge mannen en zelfs kinderen, trekken het dorp uit en de moerassen in om luxegoederen, zoals zout (het witte goud), suiker, cognac en tabak te smokkelen, vanuit wat nu ‘Duitsland’ heet. ‘s Nachts trokken de pakkendragers in groepen door gevaarlijke moerasgebieden. Met altijd het risico om opgepakt te worden, verraden, of erger…“ Rooi'n Jan en Kaal'n Mannes ” Het Historisch Schouwspel 2023 in De Ham vertelt dit verhaal.

Na aankoop van een entreebewijs, mag je de gehele dag op het schouwspelterrein rondlopen om alle spelonderdelen te aanschouwen. Om 13.00 uur beginnen we met de opkomst van de spelers die bij de Hammertoren het schouwspellied ten gehore brengen. Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.

Prijzen:

Volwassenen: € 7,50 Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Gratis parkeergelegenheid nabij het centrum aanwezig.

Meer informatie

Midwinterhoorn wandeling door het Reestdal

10 december 11.00 – 15.00 uur

Op zondag 10 december klinken er midwinterhoorns vanaf bezoekerscentrum De Wheem door het Reestdal. De Ekelbloazers uit Zuidwolde en de midwinterhoornblazers uit Hardenberg blazen op meerdere locaties op de midwinterhoorn en laten je genieten van deze eeuwenoude traditie tijdens je winterwandeling. Jong en oud is welkom.

Warme winterse kost en gezelligheid

Juist in de winter, als de natuur in winterrust is, is het heerlijk wandelen. De roep van de midwinterhoornblazers begeleidt je tijdens je wandeling door het Reestdal. Een knusse wintersfeer, goed gezelschap en heerlijk eten en drinken zijn de gewenste ingrediënten om er een meer dan sfeervolle middag van te maken. Er zijn een aantal kramen op de deel van het bezoekerscentrum en er is livemuziek.

Starttijd

Je start bij de Wheem, Oud Avereest 22 Balkbrug, tussen 11.00 uur en 15.00 uur (lange wandeling tot 14.00 uur).

 • korte wandeling is ongeveer 6 kilometer (honden mogen mee mits aangelijnd)
 • lange wandeling is ongeveer 10 kilometer (honden niet toegestaan)

Kosten

De bijdrage voor deze activiteit is € 5, - per persoon, kinderen t/m 12 jaar wandelen gratis mee. Je kunt ter plaatse contant of per pin betalen. Als je donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan kun je op vertoon van de donateurspas gratis mee!

Meer informatie

Moonlight Shopping Dedemsvaart

15 december 16.00 – 21.00 uur
Op 15 december wordt er tussen 16.00 – 21.00 uur weer een fantastische Moonlight Shopping in kerstsferen georganiseerd in het centrum van Dedemsvaart (Julianastraat). De Moonlight Shopping is een sfeervolle (kerst)markt met circa 50 verlichte kramen, met een breed en gevarieerd aanbod. De vele lampjes, kerstbomen, sfeerheathers en de vele kerstgerelateerde decoraties zullen zorgen voor een stukje extra sfeerbeleving. De koren, de terrasjes met diverse foodtrucks en de kerstman zullen zorgen voor volop gezelligheid.

Stadslichtfestival Hoogeveen met kerstmarkt

15-16-17 december

Vrijdag 15 december start het Stadslichtfestival met een kerstmarkt in de Binnenstad. De originele kerststalletjes zijn rond waterkunstwerk De Cascade gesitueerd. In de avonduren worden lichtshows georganiseerd. Onder andere door middel van projectie op de Hoofdstraatkerk en feeërieke verlichting van panden. Winkels zijn deze avond geopend tot 22:00 uur.

Zaterdag 16 december loopt het programma ook door tot 22:00 uur. Ook dan zijn de winkels geopend.

Zondag 17 december is het koopzondag. Het programma loopt dan van 13:00 – 17:00 uur en zal spectaculair worden afgesloten.

Het Nederlands IJsbeelden Festival

16 december t/m 25 februari ’24

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle! In een grote vrieshal gaan ze aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Hiermee bouwen zij een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. Het Nederlands IJsbeelden Festival is een uniek winter-evenement voor jong en oud!

Dit jaar staat het thema "Mythen en Legendes" centraal, en deze oude verhalen worden tot leven gebracht. Van de Griekse mythologie, met figuren als Medusa en Icarus, tot de mystiek van de Chinese zodiac en de eeuwenoude raadsels rondom het monster van Loch Ness. Het bijzondere van deze verhalen is dat ze de tand des tijds doorstaan en ons blijven verwonderen en inspireren. Zowel het heldhaftige verhaal van Koning Arthur als de mysterieuze onderwaterwereld van Atlantis zijn herkenbaar voor jong en oud en zullen nu te zien zijn in ijs en sneeuw. Het Nederlands IJsbeelden Festival belooft een reis door de tijd en over de wereld te bieden, waarbij de schoonheid van ijs en sneeuw samensmelt met de magie van mythen en legendes.

Meer informatie

Verlichte trekker optocht Ommen

22 december 19.00 uur

Na het daverend succes van vorig jaar heeft de organisatie besloten om gewoon nog een editie te organiseren! Want wat was het fantastisch! Enorm veel en enthousiast publiek, grote opgave aan trekkers en chauffeurs, en natuurlijk: de prachtig versierde trekkers! Een warme kerstgroet voor iedereen, dat is het idee van de verlichte trekkeroptocht. Ze zullen dan ook weer langs alle verzorgingstehuizen en woonvormen in Ommen proberen te rijden, indien mogelijk.

Decembervoorstelling

22 december 19.00 en 20.00 uur

Ondanks een winterstop bij het fietsmuseum wordt er achter de schermen door de museumvrijwilligers hard gewerkt aan de opvoering van een nieuwe openluchtvoorstelling, zoals dat vorig jaar ook werd gehouden samen met de Bargzangers uit Lemele. De datum van de voorstelling is vrijdag 22 december. Om 19.00 uur en 20.00 uur wordt dan op het Kerkplein een verhaal uit 1938 verteld en opgevoerd met de titel “Manke Jaantie gered door Petrolie Appie”. Mis het niet en zet het in je agenda.

Vlooienmarkt en braderie Hardenberg

26 december 10.00 tot 16.30 uur

Een vlooienmarkt en braderie in Hardenberg? Dat kun je maar op 1 locatie prima organiseren en dat is in de sfeervolle Evenementenhal van Hardenberg. De Evenementenhal heeft een groot restaurant, ruime gratis parkeervoorziening bij de entree, warme aankleding binnen, en natuurlijk met een prachtig aanbod op zowel de vlooienmarkt als braderie maakt je dag compleet! Gratis kinderattractie aanwezig en regelmatig live muziek. Vanwege de huisregels van de Evenementenhal zijn honden niet toegestaan in de hal.

Meer informatie

Hanzejaar 2023 Lichtprojectie-Festival ‘Kleur de Hanze’

Datum: 22 t/m 30 december

Creaties van inwoners, bezoekers én van BN’ers

De, bijna, laatste 9 dagen van het jaar vindt in 9 Hanzesteden als afsluiting van het Hanzejaar het evenement ‘Kleur de Hanze’ plaats. Dit spectaculaire festival met lichtprojecties is een bijzondere interactie tussen mens en gebouw. Iedereen die inwoner óf bezoeker is van één van de Hanzesteden kon een waar kunstwerk creëren van Hanze gerelateerde gebouwen. Zij konden een kleurplaat downloaden, inkleuren en uploaden.

Extra bijzonder: zelfs BN-ers uit de Hanzesteden, waaronder rapper Pjotr en illustrator en schrijfster Iris Boter, laten hun creaties zien van 22 t/m 30 december. Onder andere het stadhuis van Doesburg, de Vischpoort in Harderwijk en de Waag in Deventer worden dan dagelijks tussen 17.00 en 23.00 uur uitgelicht met lichtprojecties. Om de resultaten te zien is een bezoekje aan de 9 Hanzesteden tijdens de kerstvakantie extra de moeite waard.

Kleurplaten verlichten Hanzesteden tijdens donkere dagen

Het Hanze-erfgoed van Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zwolle en Zutphen wordt in het licht gezet door middel van levensgrote projecties. Dit zijn niet zomaar projecties, maar creaties waar ruim 1500 mensen, van alle leeftijden, met of zonder ervaring aan hebben meegewerkt. Zij zien hopelijk tijdens de kerstvakantie hun geselecteerde meesterwerk schitteren op de door hun gekozen gevel. Hiermee worden de steden nog een stuk gezelliger tijdens de donkere winteravonden.

Over Hanzesteden en Hanzejaar 2023

Sinds 1 april stonden 9 maanden lang de 9 Hanzesteden in het Oosten van Nederland bomvol activiteiten die georganiseerd werden om de bezoeker én inwoner opnieuw te laten ervaren wat de Hanze precies is. Kleur de Hanze is een knallende afsluiting van honderden activiteiten. Hanzesteden zijn van nu. Ze tonen lef, ondernemerschap en gemeenschapszin. De Hanzesteden zijn modern en de kernwaarden zijn nog steeds te vinden in het DNA. Het Hanzejaar 2023 heeft dit extra duidelijk gemaakt.

Bostheater Ommen 2024

De eerste aankondigingen voor 2024 zijn een feit en wat zijn we er weer blij mee!

Pink Project The Band

Met de komst van Pink Project The Band kunnen we ons zaterdag 22 juni opmaken voor een adembenemende avond in het Bostheater. Niet voor niets wordt Pink Project de beste Pink Floyd coverband ooit genoemd. Ze spelen de muziek van Pink Floyd in optima forma, met spectaculair quadrafonisch geluid, lichtshow en indrukwekkende visuals. Dit belooft een sprookjesachtige avond te worden. Pink Project bestrijkt met de show ‘Any Colour You Like’ het hele oeuvre van Pink Floyd, waarbij alle hoogtepunten voorbijkomen. Dit gaat natuurlijk een hele ervaring worden in het prachtige decor dat het Bostheater biedt, alsof de legendarische band nooit heeft opgehouden te bestaan.

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 november om 10:00 uur via:

Koop je tickets

The Dirty Daddies

Na het grote succes van vorige editie, konden we natuurlijk niet anders dan The Dirty Daddies weer vastleggen voor het nieuwe seizoen. Wie er op de uitverkochte avond bij was weet het: stilzitten was ondenkbaar en vanaf de eerste seconde vierde heel Ommen en wijde omgeving feest tijdens de ruim twee uur durende show van de witte feestbrigade met hun 120 hits in 120 minuten spektakel. Het was voor beide partijen duidelijk: we want more! Daarom sluiten we op zaterdag 21 september 2024 ons theaterseizoen feestend af met The Dirty Daddies. Wees er snel bij, want wie erbij was vorig jaar weet hoe immens populair de band is. Natuurlijk zullen ze wederom met hun show rekening houden met de bosrijke omgeving, maar geen zorgen.. het ‘dak’ zal er absoluut afgaan. Let’s get dirty!

De kaartverkoop start zaterdag 25 november om 10:00 uur via:

Koop je tickets

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld!