Maandelijkse nieuwsbrief

Het is alweer eind maart! De lente is begonnen en het kampeerseizoen is het weekend van 22 maart weer van start gegaan, wat betekent dat er weer veel vakantieplezier te beleven is. Wij hebben er weer heel veel zin in, en jullie ook, zo hebben we afgelopen weekend kunnen zien. Ondanks het minder mooie weer zijn er weer voortenten opgebouwd en (voor)seizoenplaatsen ingericht. Zo fijn om de camping weer tot leven te zien komen!

Deze nieuwsbrief is een speciale uitgave passend bij deze speciale periode. Een nieuwsbrief vol leuke wetenswaardigheden, uitjes in de omgeving en verhalen. We wensen jullie veel leesplezier en een heel fijn seizoen!

In deze nieuwsbrief lees je onder andere over: ✅ Reserveringen voor 2025 ✅ Logés en bezoekers ✅ Open Camping Dag ✅ BHV-training op 11 april ✅ Meivakantie ✅ Uitjes in de omgeving ✅ Koningsdag ✅ Duurzaamheid bij Ommerland

Het seizoen is van start!

Paasontbijtbox - bezorgd op je plek!

Trakteer jezelf en je geliefden dit paasweekend op een heerlijk ontbijt met onze speciale Paasontbijtbox! Gevuld met een assortiment van vers gebakken broodjes, een minipaasstol, verse jus d'orange, smakelijke vleeswaren en kaas, verrukkelijke jam, een gekookt eitje, divers zoet beleg, yoghurt, fruit en nog veel meer lekkers, is deze box perfect voor een feestelijke start van de dag. En als kers op de taart: een leuke paasverrassing!

Bestel jouw Paasontbijtbox vóór 19.00 uur voor de volgende dag. Voor slechts €15,00 per persoon bezorgen we het ontbijt tussen 8.00 uur - 8.30 uur bij je plek. Let op: bij extreme drukte kan de bezorgtijd iets later zijn.

Reserveer snel!
Paasbrunch box bestellen thuis

Wat te doen bij Ommer Oase

Nog niet bekend met Ommer Oase? Hier kun je terecht voor:

🌱Gezichtsbehandelingen

🌱Bodymassage

🌱Voet(reflex)massage

🌱 Hotstone massage

🌱Energetische behandelingen

🌱Advies bij klachten zoals vermoeidheid, hormonale problemen en darmklachten

🌱 Slimme kwaliteitssupplementen die je in balans brengen en vitaal houden

🌱Biologische huidverzorging en heerlijke geuren voor je caravan of chalet

🌱Diverse inspirerende cadeautjes

Voor meer informatie, bekijk www.ommeroase.nl

Welkom terug 🎉

Het seizoen is begonnen en de camping komt weer tot leven, dat geeft altijd weer een feestelijk gevoel. Welkom terug, lieve gasten! Ik kijk ernaar uit om velen van jullie te zien in Ommer Oase. Zodra jullie plekje weer op orde is, is het tijd voor een ontspannende massage of behandeling. Laten we de opgehoopte afvalstoffen van de winter afvoeren en een dosis verse energie toevoegen! Ik wens jullie een geweldig, gezellig en ontspannen vakantieseizoen toe.

Kom eens kennismaken

Voel je vrij om langs te komen voor kennismaking, advies of om rond te kijken. Maak hiervoor wel even een afspraak, het liefst via whatsapp (06-46013149). Let op: fysieke openingstijden zijn afhankelijk van geboekte afspraken en tijdens behandelingen is de deur op slot.

Ommer Oase Wellness massage Ommen 2

Pannenkoekenfeest eerste paasdag

Reserveer nu voor het allergezelligste pannenkoekenfeest van Ommerland. Op zondag 31 maart kun je om 17.00 én om 18.00 uur onbeperkt pannenkoeken eten in onze brasserie. We bakken heerlijke pannenkoeken naturel en daarna kies je zelf een lekkere topping.

Voor kinderen t/m 10 jaar € 14,95 en iedereen vanaf 11 jaar € 19,95

Reserveer nu
Website Fotos 2400x1600

Personeelsfeestje

Op 7 maart hadden we ons jaarlijkse personeelsuitje met alle collega's van onze collega-parken, dit jaar gehouden in onze eigen Brasserie. We hebben daar in teams een soort “alleskunner” en beneden in de Chill Out VR-games gespeeld. Het was een gezellige middag die werd afgesloten met een heerlijk winter-BBQ.

We hebben weer lekker bijgepraat met collega’s die je anders niet zoveel spreekt en natuurlijk zijn dit soort activiteiten altijd goed voor de teambuilding. We beginnen vol goede energie aan het nieuwe seizoen.

Seizoensopening & Paasbingo

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart organiseren we de eerste activiteiten in Brasserie Ommerland.

Het seizoen start met de Seizoensopening op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur, gezellig met een hapje en een drankje en live muziek. Op zondagavond om 21.00 uur staat de gezellige Paasbingo op het programma! De vernieuwde bingo belooft een avond vol spanning, sensatie en fantastische prijzen in maar liefst 4 spannende rondes en een knallende superronde.

Reserveer hier
Events Flevo Natuur Paasbingo

Reserveringen voor 2025

Het seizoen is nog maar net begonnen, maar we hebben nu al belangrijk nieuws over het doorboeken van je (voor)seizoenplaats voor volgend jaar. Wil jij in 2025 graag dezelfde plaats reserveren als in 2024? Dan kunnen voorseizoengasten dit tot 1 juni doen. Hele seizoengasten kunnen dit tot 1 juli doorgeven. Let op: je moet je reservering dus een maand eerder doorgeven dan andere jaren. Je kunt bij de receptie het formulier ophalen voor zowel het doorboeken van je kampeerplaats als het formulier om je winterstalling alweer te regelen, zodat je je caravan en/of schuurtje/schuurtentje en eventuele vlonders op de camping kunt laten staan. Wil je liever een heel seizoen op een andere plek staan in 2025? Dan kun je je vanaf 1 april inschrijven op de wissellijst, dit doe je bij de receptie.

Nieuw in 2025! Honden zijn van harte welkom op onze camping. Vanwege de toenemende vraag naar kampeerplaatsen voor hondenbezitters hebben we besloten om vanaf het seizoen 2025 honden toe te staan op de gehele camping, met uitzondering van de velden Ommergras 18 t/m 45, 46 t/m 68 en 69 t/m 91.

Logees en bezoekers

Om jouw verblijf bij Ommerland zo aangenaam mogelijk te maken, verwelkomen we graag jouw bezoek en logees. Vanaf 22 maart 2024 vragen we logees en bezoekers om hun auto mee te nemen het park op. Zorg ervoor dat zij zich te allen tijde aanmelden bij de receptie en het geldende tarief betalen. Uiteraard kun je dit ook zelf voor je bezoek regelen, bijvoorbeeld als je gasten ’s avonds arriveren. We hebben alle mogelijkheden overzichtelijk voor je op een rij gezet, zodat je goed op de hoogte bent van wat wel en niet is toegestaan. Op deze manier blijft het voor iedereen leuk en gezellig!

Bekijk de mogelijkheden

Camping in Ommen Ommerland 10

Open Camping Dag 6 april

"We verklaren het kampeerseizoen officieel voor geopend!"

Op zaterdag 6 april stellen honderden campings, kampeerwinkels en caravan-, camper-, en vouwwagenbedrijven in Nederland hun deuren open voor enthousiaste kampeerders tijdens de Open Camping Dag 2024! Door vrijblijvend rond te mogen kijken op de campings en leuk te winkelen, kunnen nog veel meer mensen enthousiast raken over kamperen. Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Open Camping Dag en gesteund door de kampeerbranche. Deze stichting heeft geen winstoogmerk. Ze zien kamperen als een belangrijk onderdeel van ons cultureel erfgoed waar miljoenen Nederlanders jaarlijks veel plezier aan beleven. Deze nationale hobby verdient het om behouden en gevierd te worden, voor huidige en nieuwe kampeerders.

Leuk artikeltje van I Love Kamperen:

“Open Camping dag, een jaarlijks feestje! Zoals jullie weten houdt I Love Kamperen van alles wat met kamperen te maken heeft. We vonden het dan ook maar gek dat er nog geen dag bestond waarbij kamperen centraal staat. Daarom bedachten we de Open Camping Dag. In 2022 organiseerden we de eerste editie van dit feest! Dat beviel zo goed dat we hebben besloten om er een terugkerend landelijk evenement van te maken! Ook in 2023 was dit een succes. We besloten een stichting op te richten om zo de hele kampeerbranche te verenigen met één missie: Mensen laten weten hoe leuk kamperen is. Stichting Open Camping Dag trapt samen met een heeeeeleboel partners, campings, kampeerbedrijven en kampeerders op 6 april 2024 het kampeerseizoen in stijl af!”

Ook Ommerland neemt deel aan de Open Camping Dag, waarbij gasten die ons park bezoeken op die dag een leuke Ommerland Goodie ontvangen. Bovendien organiseren we een speurtocht over de camping, die langs de faciliteiten en bijzondere plekjes van de camping gaat en kunnen kinderen kleine stapritjes maken met onze Shetlandpony’s. Daarnaast zal het animatieteam die dag knutselactiviteiten, theater, trefbal, activiteiten in de chill-out en een bosspel verzorgen.

Vouchers NuNature

We hebben weer een leuk cadeau van Ommerland voor jullie: de NuNaturevouchers! Omdat wij erg blij zijn met jullie als gasten, laten we jullie graag een keer gratis genieten van ons avontuurlijke NuNature Outdoor Park. Per seizoen- en/of jaarplaats locatie ontvang je 5 vouchers, waarmee je meerdere gratis activiteiten af kan nemen in 2024. De vouchers kun je afhalen bij de receptie of heb je bij de incheck al ontvangen. De reservering kun je online maken via www.nunature.nl/ommerland

 • Inwisselbaar op klimmen + zippen, paintball, bosgolf en boogschieten
 • Klimmen + zippen kan online gereserveerd worden via Nunature.nl/ommerland
 • Paintball, bosgolf en boogschieten kan alleen gereserveerd worden bij de receptie
Nu Nature groot 42 1

Vakantie met een staartje

Van 12 t/m 15 april staat er weer een onvergetelijk hondenweekend van Hondencentrum WRAF op de planning, met professionele begeleiding/training volgens de BTA-methode! Versterk de band met je trouwe viervoeter en beleef qualitytime in onze bosrijke omgeving.

Dit arrangement is inclusief:⠀⠀⠀

 • Overnachting in een comfortabele bungalow, chalet of lodge midden in het bos ↬ Wil je met meerdere personen overnachten? Dat kan ook en maakt je verblijf voordeliger!
 • Deelname aan compleet programma volgens de BTA® methode
 • Kanoën
 • Puzzeltocht
 • City trip

En alsof dat nog niet genoeg is, verwennen we je drie dagen lang met een lunch bij Brasserie Ommerland.

Hondenvakantie Ommen 10

BHV-training 11 april

Op donderdag 11 april vindt onze jaarlijkse BHV-training plaats. Het volledige team zal de training volgen, waardoor de receptie die dag de hele dag gesloten is. We blijven echter telefonisch bereikbaar via onze collega’s van de backoffice, dus als je ons belt, helpen zij je graag. De meeste collega’s beschikken al over hun BHV-certificaat, dus als er iets gebeurt op het park, laat het ons weten, zodat we direct actie kunnen ondernemen. Samen kunnen we werken aan de veiligheid op ons park. Het noodnummer van de camping na sluit van de receptie is: 06-53697372!

Meivakantie 26 april t/m 12 mei

Heerlijk, binnenkort hebben we een extra lange meivakantie vanwege het Hemelvaartweekend dat er gelijk achteraan komt! Dat betekent extra quality time voor iedereen en onvergetelijke avonturen op het park!

Ook het animatieteam is weer aanwezig om voor iedereen de leukste activiteiten te organiseren, zoals de kinderdisco, kinderbingo, het knutselfeest, games & fun middagen, Bo & Bibi Theater en voetbal. Voor de jeugd gaat de Chill Out weer open, zijn er dartavonden, de King’s Party, maar kun je ook gewoon chillen, dansen, poolen, tafeltennissen, tafelvoetballen, airhockey spelen en gratis gebruik maken van de Wifi. Tegen betaling zijn er dit seizoen een muntjesschuiver en een boksbal!

In deze vakantie kun je op 30 april ook op Excursie met de Boswachter en op 5 mei komt Circus Fantasia naar ons park met de voorstelling: "Een feest met tante Toos" en is er op Bevrijdingsdag een leuke Braderie op het park! Kortom, jullie hoeven je weer niet te vervelen.

Ga de hoogte in bij ons klimbos of reserveer één van de andere uitdagende outdoor activiteiten, zoals:

 • E-Chopper rijden
 • Paintball spelen
 • Kano varen
 • Escape box huren
 • Boogschieten
 • Bosgolfen

Bekijk snel het hele programma in de Ommerland-app en vergeet je voor bepaalde activiteiten niet in te schrijven, want Vol = Vol!

Ponymiddag 1 mei

Pony Manege Ommerland heeft ook weer leuke activiteiten op het programma, zoals pony's ontmoeten voor de kleintjes, een pony bosrit maken, de pony quiz, pimp my pony, een heuse schriktraining, pony's naar de wei brengen, een pony taart maken en een hoefijzer-windgong maken.

Op woensdag 1 mei is er een heuse Pony Middag! Voor alle ponyfans heeft de manege een middag vol plezier gepland met:

 • Stapritjes
 • Pony's versieren
 • Touwhalsters maken
 • Workshops
 • Shows
 • Braderie met ponyartikelen

Mis dit niet! Kom langs en geniet van veel ponyplezier!

Klimbos Ommen E chopper kano huren 15

Duurzaamheid bij Camping Ommerland, ontdek wat wij doen!

Groene initiatieven bij Ommerland

Wij houden van de natuur, het verbonden zijn met buiten. Bij Ommerland draait alles om de constante connectie met de natuur. Onze camping biedt de ultieme gelegenheid om te ontspannen te midden van het groen van de Ommense natuur. Van struinen over de hei tot het samen bouwen van hutten in het bos, buiten zijn geeft energie en biedt momenten van pure ontspanning en oplading. Hier willen we samen nog lang van kunnen genieten.

Lees hier hoe we dat doen

Oranje Tompoucen bestellen

Speciaal voor Koningsdag kun je bij onze Supermarkt Oranje Tompoucen bestellen. Bestel ze nu al en haal ze zaterdag 27 april tussen 08.00 en 18.00 uur op in onze supermarkt. Een heerlijke lekkernij in een feestelijk jasje. Op=Op.

De tompoucen zijn alleen op bestelling verkrijgbaar en bestellen kan tot en met dinsdag 23 april 19.00 uur. De prijs is € 1,25 per stuk en 4 tompoucen voor € 4,49.

Bestel nu
Website Fotos

Koningsdag 2024

Koningsdag komt eraan. Op zaterdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn 57ste verjaardag. Vrijmarkt, alles oranje en door de straten banjeren. Je raadt het al, Koningsdag 2024 staat voor de deur. Welke plaats doet de koninklijke familie dit jaar aan en waar zijn de feestjes? Wij vertellen je het allemaal.

Zijne Majesteit de Koning woont op zaterdag 27 april 2024 met leden van het koninklijk gezin en leden van de koninklijke familie de viering bij van Koningsdag in Emmen, in de provincie Drenthe. Zoals elk jaar hangt ook aan de viering in Emmen een thema. Dit jaar is dat: Trots, Ruimte en Energie.

In Ommen is er geen optocht van versierde wagens, maar een waterspektakel op de Vecht met “Fiets ‘m d’r in” en er is natuurlijk vanaf 15.00 uur weer van alles te beleven op het feestterrein aan de Koesteeg. Kinderen t/m 12 jaar hebben daar gratis toegang. Natuurlijk zullen de straatparade en de fietsroute door de versierde staten van Ommen niet ontbreken.

Straatparade

In 2024 vindt de straatparade (met o.a. versierde fietsen en karren) weer plaats op de avond voor Koningsdag, 26 april. De straatparade is een verzameling van versierde fietsen, karren, steltlopers, muziek en mogelijk nog veel meer. De parade start in het centrum en gaat door en om het centrum van Ommen. Om 19.00 uur vertrekt de parade, de route is ca. 2,5 kilometer lang. De straatparade eindigt, naar verwachting rond 20.30 uur bij het Vechtpodium, waar ook de prijsuitreiking zal zijn.

Versierde straten fietsroute

De versierde straten en de daarbij behorende fietsroute is ook dit jaar weer een onderdeel van het programma. Er zijn altijd veel aanmeldingen van de bewoners van Ommen die gezamenlijk hun straat of buurt versieren. De versierde straten en de fietsroute zijn te bewonderen van zondag 21 t/m zondag 28 april. Om hier niets van te missen, heeft de Oranjevereniging een fietsroute uitgezet, zodat je geen straat overslaat. Vanaf zondag 21 april kun je de route fietsen door de pijlen te volgen, maar je kunt ook de QR-code scannen en de route digitaal volgen. De route heeft geen begin en geen eind, je kunt op ieder willekeurig punt starten.

Fietsen over water

Na het succes van vorig jaar met de tewaterlating van de nieuwe Ommer Vechtzomp heeft het bestuur van de Oranjevereniging Ommen opnieuw gekozen voor een groots evenement op de Vecht: ‘Fiets ‘m d ‘r in’. Het gaat om fietsen over het water. Wie daar niet succesvol in is, haalt onvermijdelijk een nat pak. Aan het einde van het houten parcours moeten de deelnemers een bel luiden. De winnaar is degene die dat als snelste doet. De deelnemers worden naast het luiden van de bel en de snelste tijd ook beoordeeld op originaliteit. Fiets ‘m d’r in was ooit onderdeel van het illustere TROS-tv-programma ‘Te land ter zee en in de lucht’.

Wat is er te beleven op het feestterrein in Ommen?

Vorig jaar was het animo op het feestterrein overweldigend. Voor de Oranjevereniging een teken om nog meer uit te pakken, zodat ze er samen met alle bezoekers een mooi feest van kunnen gaan maken! Ook dit jaar is er weer een grote aanbod leuke activiteiten zoals de kleedjesmarkt, schminken, spelletjes, springkussens, de discoshow en nog veel meer. Natuurlijk zullen de verschillende foodtrucks niet ontbreken en wordt er gezorgd voor variatie aan muziek. Ter afsluiting zal er een spectaculaire vuurwerkshow te zien zijn aan de oever van de Vecht. Het volledige programma van 2024 is binnenkort te lezen op: www.oranjeverenigingommen.nl

King’s Party op Ommerland!

Op 27 april is er in de Chill Out op Ommerland een heuse Kings’s Party van 21.00 – 24.00 uur. Daarbij proosten we op onze Willie! 18+ vergeet je legitimatie niet.

Kingdance Festival in Zwolle

Wil je liever naar een festival? Het Kingdance Festival in Zwolle is met vlag en wimpel hét leukste dancefestival op Koningsdag 2024. Wat een aantal jaar geleden bedacht is als een soort Koningsdag-pre-party is volledig uitgegroeid tot een op zichzelf staand festival. Met onder ondere optredens van Aversion, Boef, Vieze Asbak, Natte Visstick en Freddy Moreira op de line-up kan je de hele Koningsdag 2024 door blijven dansen.

Locatie: Wijthmenerplas, Zwolle Prijs: vanaf € 26,50 euro p.p.

Weetje over Koningsdag:

Op 31 augustus 1885 werd in Nederland, ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van Prinses Wilhelmin, de eerste Prinsessedag gevierd. Deze dag was de voorloper van Koninginnedag. Het initiatief komt van de liberalen, die met het feest de nationale eenheid wilden benadrukken.

In 1891 werd in Nederland de eerste echte Koninginnedag gevierd. Koningin Wilhelmina en haar familie waren niet aanwezig bij de festiviteiten op Koninginnedag. Koninginnedag was in die jaren ook de laatste dag van de schoolvakantie, waardoor deze dag al snel een feestdag voor kinderen werd. Op 31 augustus 1902 groeide Koninginnedag uit tot een echt volksfeest.

Vlaggenprotocol

Wist je dat Nederland geen wettelijke regels heeft voor het gebruik van de Nederlandse vlag? Iedereen mag op alle dagen van het jaar de vlag uithangen.

Voor het uithangen van de vlag zijn er wel gebruiken en regels (protocol)

👑 Een gehesen vlag mag nooit de grond raken of het verkeer hinderen

👑Het is gebruikelijk om de vlag niet te laten hangen tussen zonsondergang en zonsopkomst

👑De oranje wimpel wappert alleen op Koningsdag en de verjaardagen van Koningin Maxima, de Prinsessen van Oranje en Prinses Beatrix.

Uitjes in de omgeving!

Natuuractiviteitencentrum De Koppel - Hardenberg

De Koppel is een natuuractiviteitencentrum in de gemeente Hardenberg. Tevens is De Koppel een Anjerpunt voor de Vechtdalbeleving met het thema water en natuur. Jong of oud, inwoner of recreant, met of zonder kinderen, je bent er van harte welkom.

3 april: 'Help de boswachter' van 14.00 tot 15.00 uur

17 april: Kindermiddag 'Voorjaar' van 14.00 tot 16.00 uur

Bij De Koppel draait het allemaal om biodiversiteit en duurzaamheid. Voor vragen op dit gebied kun bij hen terecht. Er zijn vaste- en wisselexposities en je kunt er je kennis testen met een aantal uitdagende doe-opdrachten, binnen en buiten in de Koppeltuinen. Geniet ook van de kunstwerken die in het centrum hangen. De kinderen kunnen er eventueel hun verjaardag vieren of een maandelijkse kindermiddag bezoeken. Verder zijn er leuke thema-avonden en cursussen te volgen.

Kijk voor een actueel overzicht op https://www.dekoppel.com

Theater Carrousel - Ommen

Zaterdag 13 april 20.15 uur

Erik Neimeijer Highwaymen

1e rang, normaal tarief € 17,50

Johnny Cash, Willie Nelson, Waylon Jennings en Kris Kristofferson vormden samen de groep Highwaymen. In deze voorstelling komen de leukste verhalen, mooiste liedjes en grootste ego’s van de countrymuziek samen. De in Heino geboren zanger/gitarist/pianist en kunstschilder Erik Neimeijer, voormalig gitarist en zanger bij Bökkers, vertolkt de pareltjes in dit genre alsof hij er bij was toen ze geschreven werden. Hij neemt ons mee langs de eindeloze highways, motels en studio’s. Poker, whiskey en pedal steel gitaren vormen het decor. Kunstzinnig weergegeven en vergezeld van een expositie van zijn kleurrijke schilderijen. Een te gek optreden, daar moet je bij zijn!

Bestel snel om zeker te zijn van een plekje. https://www.theatercarrousel.nl

Vlooienmarkt Rheezerend – Dedemsvaart

13 april 06.00 – 13.00 uur

Deze markt strekt zich uit over maar liefst 500 meter aan het Rheezerend in Dedemsvaart en biedt al jarenlang een overvloed aan spullen van particuliere verkopers. Er zijn cateringfaciliteiten en toiletten beschikbaar, zodat je ongestoord kunt genieten van je marktavontuur.

Markeer in je kalender, want deze bruisende vlooienmarkt vindt elke 2e zaterdag van de maand plaats. Wees van harte welkom om rond te snuffelen, te onderhandelen en misschien wel verborgen schatten te ontdekken!

Streekfeest de Waard: Blij in de wei! - Balkbrug

6 april 10.30 - 15.00 uur

Op het 'Streekfeest de Waard: Blij in de wei!' bij Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug ontdek je lokale streekproducten op de markt, ontmoet je blije koeien in de wei en ga je op avontuur over het erf met de Korte Keten Experience. Op zaterdag 6 april verwelkomt Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug je op 'Streekfeest De Waard: Blij in de wei!' Een dag boordevol plezier voor jong en oud, waar lokale streekproducten centraal staan. Het erf is geopend van 10.30 tot 15.00 uur en er staat van alles op het programma. De entree is gratis en er is voor jong en oud genoeg te doen en te beleven. Dus neem je familie en vrienden mee!

Wat staat er op het programma?

Breng een bezoek aan de streekproductenmarkt, waar je kunt genieten van diverse heerlijke, lokale lekkernijen. Voor de kinderen zijn er leuke boerderijspelletjes. En natuurlijk heeft iedereen de kans om koe Suus een knuffel te geven. Leer meer over streekproducten tijdens de Korte Keten Experience, een leerzame looproute over het hele erf die je meeneemt in het verhaal van grond tot mond.

Hoogtepunt van de dag?

De spectaculaire koeiendans om 11.30 uur, geopend door tv-chef Ramon Brugman. En vergeet de heerlijke streekproductenlunch niet om 12.00 uur, waarbij je kunt genieten van streekproducten en het uitzicht op de grazende koeien. Mis ook de lancering van de Kunst van de Korte Keten Karavaan niet om 11.00 uur. Ontdek het Kleinste Museum van Nederland met een digitale kunstexpositie over 10 streekproducten uit het Vechtdal en Reestdal. Proef ook zeker de nieuwe volle yoghurt van Zuivelboerderij de Waard. Op de zuivelboerderij zijn de speciale hapjes gemaakt door tv-chef Ramon Brugman.

Entree voor de dag is gratis! Koop je tickets voor de lunch via de website: https://hetstreekmaal.weticket.com/streekfeest-de-waard/tickets

Programma:

11.00 uur - Officiële opening Kunst van de Korte Keten Karavaan

11.30 uur - Koeien naar buiten

12.00 uur - Het Streekmaal: de langste streekproducten lunch van het Reestdal

13.30 uur - Muziekvoorstelling The Unstoppables

Gehele dag, 10.30 – 15.00 uur:

○ Streekmarkt met lokale producten

○ Diverse spellen en activiteiten voor de kinderen

○ De Korte Keten Experience over het gehele erf

○ Koe Suus knuffelen

Kortom, een dag vol plezier en ontdekkingen voor jong en oud bij Streekfeest De Waard. Tot dan!

Hele fijne paasdagen gewenst!

Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?