Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu
 • 10 ampère elektra
 • Maximaal 4 honden toegestaan
 • Eigen water aan- en afvoer
 • Digitale televisie
 • Inclusief Wi-Fi

Comfort kampeerplaats met basis privé sanitair Ommervallei
tot

Inchecken

 (15.00 uur)

Uitchecken

 (10.00 uur)
 nachten

Aantal personen

Totaal:
Boeken
Kies een aankomst-/vertrekdatum in de kalender.
Beschikbaarheid

Het is echt genieten op deze prachtige comfort kampeerplaatsen van de Ommervallei. Ze liggen midden in de bossen van het Vechtdal. Met een paar stappen sta je samen met je hond in het bos voor een heerlijke wandeling. Je mag tot 4 honden meenemen op vakantie. De speciale hondendouche vind je bij het kampeerveld Ommerbos, hier mag je gratis gebruik van maken. Lees hier ons honden- en kattenreglement

De kampeerplaatsen zijn circa 100-120 m2  en zijn voorzien van 10 ampère elektra, digitale televisieaansluiting en hebben een eigen aan- en afvoer van water op de plaats. Daarnaast is het gebruik van warm water en de douches inclusief. 

De kampeerplaats is voorzien van een eigen basis privé sanitair unit met een inloopdouche, toilet en wastafel. Het warme water gaat via een gasfles, deze wordt voorzien door Ommerland.

De afstand tot het centrum is circa 15 tot 20 minuten lopen. Wij geven dus als tip mee om fietsen mee te nemen of te huren.  

De kampeerplaatsen Ommervallei 28 en 98 zijn gelegen op seizoenvelden. Op dit veld staan verder enkel gasten welke bij ons verblijven van april t/m oktober.

Wählen Sie ein Ankunfts-/Abreisedatum

 • Beschikbaar
 • Aankomst-/vertrekdag
 • Geselecteerd
 • Niet beschikbaar
 • Midden in de natuur
 • Camping dichtbij Ommen
 • ANWB camping 4,5 sterren
 • Gratis annuleren binnen 24 uur
Ommerland receptioniste Camping Ommen 2

Kan ik je ergens mee helpen?

Bel of chat met ons en het is zo geregeld! Benieuwd naar wat anderen vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

De kampeerplaats met privé sanitair is op de dag van aankomst vanaf 15:00 uur beschikbaar en je dient de kampeerplaats met privé sanitair op de dag van vertrek voor 10.00 uur te hebben verlaten.

Uiteraard mag je ook op de dag van vertrek nog gebruik maken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen na het reserveren?

Ja, kleine wijzigingen* kun je altijd aan ons doorgeven en wij passen deze kosteloos voor je aan. Voor overige wijzigingen en (eventuele) mogelijkheden kun je contact met ons opnemen: www.ommerland.nl/contact

*kleine wijzigingen: aantal personen en bijgeboekte extra’s

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee bij deze kampeerplaatsen zijn geen huisdieren toegestaan. Wil je wel een hond meenemen? Geef dan bij het zoeken naar je vakantie in de reisgezelschap op dat er een hond mee gaat en je ziet alle kampeerplaatsen waarbij dat mogelijk is.

Mag de auto op de kampeerplaats?

Ja, bij je reservering is gratis inbegrepen dat je met één auto mag doorrijden naar je kampeerplaats. Je auto dien je tijdens je verblijf ook op je kampeerplek te parkeren.

In het geval je met meerdere auto’s komt, mogen ze wel om-de-beurt het park op, we hebben dan beide kentekens nodig. De 2e auto kan kosteloos geparkeerd worden, buiten de slagboom, op

de parkeerplaats bij de receptie. Let op: hier is beperkt ruimte!

Wanneer je liever met 2 auto’s tegelijk op je kampeerplek terecht wil kunnen, dien je voor de 2e auto bij te betalen. Maak dit gemakkelijk in orde door even met de receptie te bellen of een mailtje te sturen naar info@ommerland.nl.

Bekijk onze veelgestelde vragen