Huren Kamperen
Ontdek ons park Menu

Ervaar de SMEG experience bij Ommerland

Er waren eens een Italiaans design merk, een Nederlands modulair keukenconcept, een glamping specialist en een van de mooiste bosrijke campings in Vechtdal Overijssel die met elkaar in contact kwamen. Een aantal enthousiaste gesprekken en tekeningen later ontstond een unieke samenwerking, die resulteerde in de lancering van de exclusieve SMEG Lodge. Een luxe glamping accommodatie uitgerust met een modulaire design keuken van The Big Easy kitchen volledig ingevuld met keukenapparatuur van SMEG. Van oven tot kraan, van waterkoker tot Dolce Gabbana koelkast. You name it! Alles staat daar om van jouw luxe kampeervakantie in de natuur een extra bijzondere ervaring te maken. Tussendoor geniet je van de uitgebreide faciliteiten van Vakantiepark Ommerland en kom je helemaal tot rust in de schitterende bosrijke omgeving.

Ervaar de SMEG experience bij Ommerland, een betoverende ervaring voor liefhebbers van stijl en design!

✅ Midden in de natuur ✅ 2 tot 6 personen ✅ Luxe en design ✅ Glamping in style

Boek de SMEG lodge

Ontdek Vakantiepark Ommerland

SMEG – Technology with style

Al meer dan 70 jaar staan de producten van SMEG bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit, technologie en design. Door SMEG worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften. SMEG weet als geen ander hoe technologie en design met elkaar kunnen worden gecombineerd en creëert producten die zich onderscheiden, in technologie en design. Beleef nu zelf de SMEG experience en boek een vakantie in de SMEG Lodge.

Ontdek SMEG

The Big Easy – Modulair Kitchen concept

Koken wordt vanaf vandaag een nieuwe beleving! Door de flexibele plaatsing van de modules kun je eindeloos combineren met The Big Easy stalen keuken. Industrieel en modulair. Een keuken die je kunt verplaatsen en altijd kunt meeverhuizen en herplaatsen in een andere opstelling. Uitgevoerd in gepoedercoat staal in het zwart, wit of resedagroen. Naar keuze invulbaar met inzetten met lades of deuren en apparatuur van Smeg. Voorzien van een 4 cm underlayment blad. Als extra beschermlaag en een compleet ander uiterlijk kun je kiezen voor een toplaag van Forbo furniture linoleum. Ook verkrijgbaar als buitenkeuken met luxe Plancha, wokbrander en eventueel friteuse. Ontdek de voordelen van ‘The Big Easy’ keuken en boek een vakantie in de SMEG Lodge.

Ontdek The Big Easy