Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

Vakantie met paard in Ommen

Wil jij samen met je paard of pony lekker op paardenvakantie? Vier je vakantie met paard bij Vakantiepark Ommerland! Urenlang samen met je paard de prachtige omgeving van het Vechtdal Overijssel ontdekken! De omgeving van Ommen wordt steeds bekender! Er is nog zo veel meer te ontdekken naast boerderijen, weilanden, molens en de rivier De Vecht! Met eindeloze bossen, uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen doet het Vechtdal niet onder voor het bekendste gebied van Nederland; de Veluwe. Het landschap rondom Ommen is enorm divers en heel erg gaaf om samen met je paard of pony te ontdekken.

Onze manege ligt direct aan de ruiterroutes, je rijdt direct het bos in. Er zijn prachtige paardenstallen te huur waarbij je gebruik mag maken van alle faciliteiten van de manege. Boek direct jullie vakantie of geniet van het voordelige Vechtdal te paard arrangement, meer informatie hieronder.

Vechtdal te paard arrangement

Ga op vakantie met je paard en reserveer dit voordelige arrangement! Je ontvangt ruim €100,- korting!

vanaf € 312,-*

*exclusief toeristenbelasting en bedlinnen, de genoemde prijs is voor een weekend in eind oktober, november of december.

Reserveren kan via info@ommerland.nl  of telefonisch (0529-451362)

Beschikbare data:

Inclusief tijdens je vakantie met paard

Reserveer via e-mail