Kamperen Huren
Ontdek ons park Menu

Laat de herfstvakantie je verrassen

De herfst wordt ook wel het seizoen van de verrassingen genoemd! Soms is het echt herfstachtig en soms zit je heerlijk in de zon op het terras. Bijzonder mooi is het in ieder geval met de bomen in prachtige herfstkleuren, paarse heide en een scala aan bijzondere paddenstoelen! Dat maakt een herfstwandeling door de bossen van het Vechtdal tot een onvergetelijke ervaring. Verblijf in één van onze accommodaties tijdens de herfstvakantie 2023, of kom kamperen op een prachtige kampeerplaats midden in de prachtige bossen van Ommen! Vanaf Camping Ommerland wandel en fiets je zo de bossen in en ervaar je de herfst op zijn mooist.

Kom kamperen in de natuur of huur een fijne accommodatie.

Boek je vakantie

Animatie tijdens de herfstvakantie

Ook op de camping is er van alles te beleven. We gaan lampionnen, knutselen voor de Trick or Treat, griezelig schminken, broodjes bakken bij het kampvuur en natuurlijk staan er nog veel meer spelletjes en knutsels op het programma. Gaat je tiener mee op vakantie? Goed nieuws, de Chill Out voor de jeugd is geopend en is er ook voor hun passende animatie!

Bekijk het animatieprogramma

Natuurlijk kun je ook lekker gaan zwemmen in ons binnenbad met peuterbad, spelen in de binnenspeeltuin of de grote speeltuin met kabelbanen en air trampoline. Of maak een staprit op een lieve shetlandpony of ga jij voor je eigen verzorgpony met onze pony vakantie?. Bij Kwalitaria Ommerland geniet je van een lekkere lunch en snack in het restaurant of terras. Ons klimbos is ook geopend en dat betekent dat je kunt klimmen in ons klimbos en zo de prachtige herfstkleuren van boven kunt bewonderen! Wil je liever boogschieten of paintballen, ook dat is mogelijk!

Herfstvakantie bij Ommerland

Herfstvakantie 2023*

Regio Noord: 21 t/m 29 oktober

Regio Zuid en Midden: 14 t/m 22 oktober